IZAZOV KARIJERE ZA STAŽISTE: Treća sezona medicinske drame "Patnja i ozdravljenje", od 21. maja, na kanalu Diva

J. BANjANIN 18. 05. 2024. u 12:24

POSLE uzbudljive druge sezone latinoameričke medicinske drame "Patnja i ozdravljenje", premijerno od 21. maja stižu po dve nove epizode trećeg ciklusa, radnim danima, u 15.50, na kanalu Diva. Serija se bavi životima nekoliko sestara jedne od najpoznatijih bolnica, a u fokusu je glavna sestra Marija Klara Gonzales (Dajana Ojos).

Foto NBC Universal International/Diva

Tokom prošle sezone, glavna junakinja i njen mlađi kolega Karlos Perez (Sebastijan Karvahal) počeli su da žive zajedno i da se pripremaju za venčanje, ali zajednički život im nije bio lak i brojne prepreke su pretile da ih razdvoje. Najpre se Marija Klara sukobila sa novom finansijskom direktorkom braneći ideju da Univerzitetskoj bolnici "Santa Rosa", u kojoj radi, treba da društvena odgovornost bude važnija od poslovne dobiti. Potom se Karlos suočio sa optužbom za loše lečenje u slučaju pacijenta koji je preminuo i to je bila kap koja je "prelila čašu". Par je prekinuo vezu i brak, upravo kada je rođena Kandelarija, ćerka Karlosa i Helene (Tatjana Ariza).

U novom, trećem ciklusu, petoro studenata medicine: Manuela (Lorena Garsija), Nikolas (Eduardo Perez), Hulio (Sebastijan Gomez), Lina (Dana Ramos) i Rejnaldo (Karol Markez) susreće se sa možda najpresudnijim momentom karijere: stažiranjem. I to će učiniti pod vođstvom Marije Klare Gonzales. Ovi mladi ljudi zajedno sa Karlosom, sada koordinatorom stažista, kao i Sol Endži (Nina Kaisedo) i Alvarom (Julijan Truhiljo), omogućiće da se započne potpuno nova godina u bolnici.

Tu će takođe biti i drugi ključni edukatori: ginekolog Fabio Moskera (Vins Balanta), koji će se vratiti u bolnicu, zbog čega će patiti Sol Endži, sada udata i sa decom; neurohirurg i naučni direktor Bernard Makenzi (Rikardo Velez); pedijatar Raul Kastiljo (Tiberio Kruz); urolog Fernando Latore (Rikardo Henao); lekar opšte medicine Rosio Arboleda, a sada novi koordinator za hitne slučajeve; i Glorija (Vina Mačado), koja je u "Santa Rosi" rastrzana između podrške Mariji Klari ili njenom vereniku Feliksu (Lučano D'Alesandro). Iako će se naći usred ambicija, nelojalne konkurencije i bure emocija, Marija Klara i Karlos će pokušati da ostanu zajedno.

Pogledajte više