NAPADNUT I BRUTALNO PRETUČEN ČUVAR RIBNJAKA: Vladimira tukli motkom po glavi - ima teške povrede i podlive

B. G. 28. 10. 2024. u 14:01

DVOJICA za sada nepoznatih napadača, sinoć između 22.30 i 23 časa, upali su u posed privatnog ribnjaka Sutjeska u istoimenom selu kod Zrenjanina i pretukli šefa čuvarske službe Vladimira Popadića, koji je zadobio teške telesne povrede i trenutno se nalazi u zrenjaninskoj bolnici.

privatna arhiva

- Sad sam ga posetio i lekari su mi rekli da je zadobio još samo jedan ili dva udarca drvenom motkom po glavi, da bi posledice bile tragične - usplahiren zbog svega što se desilo, započinje priču Vidak Milošević, direktor ribnjaka u Sutjesci, uz napomenu da je na termovizijskom monitoru kod kuće primetio siluetu nepoznatog čoveka u vodi i odmah obavestio Popadića, koji je krenuo na lice mesta.

O napadu na njega obaveštena je policija, koja je obavila uviđaj, a priča koju je u zrenjaninskoj bolnici potvrdio povređeni Vladimir Popadić, jeste da su ga napale dve nepoznate muške osobe, koje po naglasku i rečima i psovkama koje su izgovarale dok su ga besomučno udarale, nisu iz sela.

- Popadić je zadobio prelom jagodične kosti, teške povrede i podlive po glavi i telu, koje su posledica žestokih udaraca, a napadači su uspeli da pobegnu ostavljajući raširene mreže, što jasno ukazuje na nameru krađe - nastavlja Vidak Milošević, ističući da su nepoznati napadači sa sobom odneli termovizijski uređaj za snimanje i Popadićev mobilni telefon, koji je jedan meštanin Sutjeske pronašao u centru sela.

Vladimir Popadić je, kako dalje navodi direktor ribnjaka, hrabro uleteo u fizički obračun sa jednim od lopova, a onda je drugi iz vode iskočio sa drvenom motkom u ruci i sa leđa mu zadao žestok udarac po glavi, nakon čega je šef čuvarske službe pao i onda su nastavili da ga udaraju po glavi i telu što su zabeležile kamere, a materijal je predat policiji.

- Ovo inače nije prva krađa, to se u našem ribnjaku događa bar dva-tri puta mesečno, ali nikada do sada niko nije ovako napadnut i povređen, a čovek zamalo nije ubijen - dodaje Vidak Milošević.

Pogledajte više