PREMINULA MAJKA POVREĐENIH DEVOJČICA KOD BAČKOG PETROVCA: Podlegla povredama u bolnici

J. S. 06. 10. 2024. u 15:43

ZBOG povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko podneva na mostu,n a ulazu u Bački Petrovac,preminula je J.S.(1986), uprkos naporima lekara Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu da joj spasu život - saopšteno je „Novostima " iz Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

Foto NS Uživo

U KCV  kolima Hitne pomoći nakon povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi  dovezena su dva pacijenta sa teškim povredama.To su J.S. koja je,na žalost,preminula i  –muškarac J. Ž. (1988) koji je primljen sa teškim telesnim politraumatskim povredama, a posle kompletne dijagnostike i lekarske pomoći zadržan je na bolničkom lečenju.

U teškoj saobraćajnoj nezgodi učestvovala su dva vozila, marke mercedes i fiat.Vatrogasci su sekli delove automobila  da bi izvukli povređene.Osim hitne pomoći iz Bačkog Petrovca u ispomoći je bila i  ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Novi Sad.

Po rečima portparola novosadske Hitne pomoći dr Zorana Krulja, njihova ekipa intervenisala je u 12:26 i prevezla muškarca (36) koje je sa politraumatskim povredama u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar na odeljenje hirurgije.U nezgodi je ,navodno, povređeno i dvoje dece koja su prevezena u zdravstvene ustanove.

Pogledajte više