TRAŽE JAKE POLICIJSKE SNAGE: Meštani Bačkog Petrovog Sela uplašeni posle ubistva sugrađanke

Lj. P. 26. 07. 2024. u 00:00

OGORČENI, ali i uplašeni za svoju bezbednost posle ubistva sugrađanke B.P. (74), meštani Bačkog Petrovog Sela, obratiće se Ministarstvu za pomoć, da u ovo mesto upute jake policijske snage da izvesno vreme patroliraju ulicama.

Privatna arhiva

To je, kako su nam rekli meštani, dogovoreno na sastanku žitelja ovog sela kod Bečeja, održanog posle ubistva starije sugrađanke.
- Lično ćemo narednih dana otići u Beograd u Ministarstvo unutrašnjih poslova i predati ovaj zahtev - kažu meštani Bačkog Petrovog Sela. - Pored toga, zahtevamo i da policija posete problematične porodice.
U Bačkom Petrovom Selu, prema tvrdnjama meštana, već neko vreme se dešavaju ružne stvari, a najnoviji nemili događaj, kada je u svojoj kući ubijena starija žena, dodatno ih je uznemirilo i uplašio, pa se sada, već sa prvim mrakom zaključavaju u kuće i ne izlaze na ulicu.
Podsećamo, B.P. je bez znakova života pronađena 19. jula, a zločin je otkriven kada je rođaka došla da je poseti. Sumnja se da je ubijena zbog pljačke.
Policija je ubrzo uhapsila trojicu osumnjičenih, među kojima je i jedan četrnaestogodišnjaka. Svoj trojici je posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu određen pritvor do 30 dana.

Pogledajte više