"SOKOLE MOJ LEPI, SPREMAO SE ČIKA ZA TVOJU SVADBU, A SADA..." Stric se potresnom porukom oprostio od ubijenog policajca (FOTO)

Novosti online 20. 07. 2024. u 11:03

U SELU Draginac kod Loznice, gde će danas biti sahranjen policajac Nikola Krsmanović koga je ubio šiptarski terorista Faton Hajrizi, od ranog jutra su svi meštani na nogama.

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Poslednjem ispraćaju mladog policajca prisustvovaće ogroman broj ljudi, koji žele da mu odaju počast, a sahrani će prisustvovati i ministar policije Ivica Dačić. 

Porodica, rodbina, prijatelji, komšije i čitavo selo su od trenutka kada se saznalo da je Nikola ubijen u šoku i ne mogu da shvate da je on mrtav. 

- Kako prilaze kući Krsmanovića stričevi, strine, tetke i svi oni koji su voleli Nikolu čuje se nepodnošljiva kuknjava za njim. Majka i otac su na lekovima, a hitna pomoc je pripravna da pritekne. Sestra Kaća je u lošem stanju i niko od njih ne može da prihvati da su ostali bez svog ponosa i uzdanice - priča komšija Krsmanovića.

Stric ubijenog policajca je slomljen od tuge objavio potresnu poruku upućenu voljenom sinovcu.

Foto: Printskrin/Fejsbuk

- Sokole moj lepi. Spremao se čika za tvoju svadbu, a sad se neutešan spremam da te vidim poslednji put... Počivaj u miru anđele moj- napisao je Miodrag na Fejsbuku.

Komšije kažu da im se srce cepa od tuge kada gledaju Nikoline roditelje Ljilju i Milenka i sestru Katarinu koja je neopisivo bila vezana za Nikolu, kao i on za nju i njenu decu. 

U loznici je danas Dan žalosti, a sahrana mladog policajca je u 13 sati na groblju u njegovom rodnom Dragincu. 

Podsetimo Nikolin ubica Faton Hajrizi juče je opkoljen na obronku Gučeva, a kada je video da će biti uhapšen on je zapucao i policajci su ga likvidirali. 

BONUS VIDEO: Saučesnik Fatona Hajrizija sproveden u Republičko javno tužilaštvo RS

(Informer)

Pogledajte više