BIZARAN MOTIV UBISTVA U RAKOVICI? Muž iskasapio Anicu kada se vraćala u krevet, otišao u policiju i rekao ove tri reči

Novosti online 03. 06. 2024. u 20:41

STRAVIČNI zločin koji se juče dogodio u Rakovici šokirao je čitavu Srbiju. Kako se saznaje, Ž.D. (61) ubio je svoju suprugu Anicu D. (57), a navodni razlog ovog monstruoznog ubistva je bizaran.

Foto: Printksrin

Nije htela da upali svetlo, pa tragično nastradala?

Motiv jezivog ubistva zvanično nije utvrđen, a prema nezvaničnim informacijama iz istrage suprug ju je izbo nožem jer nije htela da upali svetlo.

Ovi navodi nisu zvanično potvrđeni, a dalja istraga, veštačenja, kao i svedočenja ćerke koja bi eventualno mogla da otkrije šta se događalo u stanu bi trebalo da do detalja otkriju šta se desilo kobnog jutra u zoru kada je muž ubio ženu dok se vraćala da legne u krevet.

"Ubio sam je"

Podsećamo, penzionisani policajac Ž. D. (61) predao se policiji juče, oko šest sati ujutro, zbog ubistva supruge A. D. (57), sa kojom je živeo u beogradskom naselju Rakovica. Njeno telo pronađeno je u njihovom zajedničkom stanu sa ranama na vratu.

Prema nezvaničnim informacijama, Željko je u noći između subote i nedelje više puta ubo ženu po vratu, a onda je otišao u policijsku stanicu i rekao: "Ubio sam svoju suprugu".

(Blic)

Pogledajte više