OVO JE SUZANA KOJU JE UBIO SUPRUG KOD NOVOG BEČEJA: "Novosti" u selu gde se desilo svirepo ubistvo (FOTO)

Bogoljub Grujić 19. 06. 2023. u 15:16

SELO Bočar, u opštini Novi Bečej, nedaleko od Kikinde, u šoku je nakon tragičnog događaja koji se dogodio u nedelju, 18. juna, u ranim popodnevni časovima kada je u porodičnoj kući Robert M. (39) usmrtio nevenčanu suprugu Suzanu (41). Zrenjaninska policija potvrdila je informaciju da je Robert nožem počinio ubistvo, te da je nakon toga lišen slobode.

Foto: Facebook

U Bočaru, dan nakon svirepog ubistva, neverica i bol. Kuća u kojoj živi majka ubijene Suzane, nalazi se u susednoj ulici od kuće u kojoj je Robert presudio nevenčanoj supruzi.
Meštanka Bočara Radojka Kocić zatečena je onim što se, u noći između subote i nedelje, desilo u ovom mirnom i malom banatskom selu:

- Robert se pre nekoliko dana vratio iz zatvora i priča se po selu da je napao Suzanu. Ona je pobegla kod komšinice. Kad se, ipak, na njegov nagovor vratila kući, desilo se ono najgore, užas - kaže Radojka, uz napomenu da je u selu puno policije, naročito ispred kuće u kojoj se dogodio zločin i da je, koliko zna, Robert robijao i u Austriji.

Po selu se priča da je policiju pozvao Robertov brat nakon što je i njega napao i lakše povredio. Meštani Bočara kažu da je Robert robijao u Austriji, a iz zatvora se vratio desetak dana pre gnusnog čina ubistva nožem svoje nevenčane supruge.

Pogledajte više