SVEDOK DŽABE DOLAZIO IZ CRNE GORE: Suđenje za ubistvo Ranka Radoševića

S. J. M. 16. 10. 2024. u 18:20

SUĐENjE Stefanu Zlatanoviću i Luki Vučetiću za teško ubistvo Ranka Radoševića 9. marta 2023. godin e na benzinskoj pumpi u Rušnju, kao i Marku Pjanoviću i Azri Šabanović, okrivljenim da su im pomagali, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu na zahtev novog Zlatanovićevog branioca Aleksandra Popivode.

Foto: Printskrin

On  je u sudnici rekao da je pre dva dana dobio punomoćje da zastupa okrivljenog i da nije uspeo da ga vidi u pritvoru, niti da se upozna sa spisima predmeta, pa ne može na odgovarajući način da ispituje svedoke, čije je saslušanje bilo planirano na današnjem pretresu.

Sudija Živko Jevđenijević opomenuo ga je da je imao mesec dana da reši pitanje branioca i da ako ga ubuduće bude menjao to blagovremeno javi sudu.

- Dovodite sud u neprijatnu situaciju. Svedok oštećeni već tri puta dolazi iz Crne Gore i ne može da bude salušan - kazao je sudija.

Sudsko veće odbilo je predlog branioca da okrivljenu Azru Šabanović pusti u kućni pritvor. Tužilac Siniša Zorić se protivio tome, jer postoji moigućnost da pobegne.

Pogledajte više