ERVIN GA PSOVAO, PA GA POLICAJAC UDARIO: Počelo suđenje za ubistvo u Priboju

S. J. M. 10. 09. 2024. u 21:45

POLICAJAC Igor Avramović, kojem se u Višem sudu u Užicu sudi za teško ubistvo Ervina Ćelahmetovića 21. maja 2023. godine u Priboju, izneo je odbranu, dok se troje optuženih da su mu pomagali u posle u bekstvu Natalija Gazdić, Mihailo Stojković i Milo Aranitović za sada branili ćutanjem.

Foto: Društvene mreže

U sudu su saslušana i tri svedoka, koja su kako saznajemo potvrdila priču okrivljenog da je Pribojčanin Mirsad pravio nered i nasilnički se ponašao u kafiću, pa je rpekinuta muzika i polomljene su čaše. Tada mu je prišao Avramović i rekao da je policajac na šta ga je Ćelahmetović, koji je bio za šankom, više puta opsovao i Igor Avramović ga je udario. Ćelahmetović je pao sa stolice na pod i izgubio je svest, da bi nakon prebacivanja u bolnicu od dobijenih povreda preminuo.

Avramovićev branilac Borivoje Borović osporava da je u pitanju teško ubistvo, kako je delo kvalifikovalo tužilaštvo, već da je u pitanju nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom iz nehata.

Viši sud u Užicu je naložio da se uradi psihološko - psihijatrijsko veštačenje okrivljenog s obzirom da se ranije branio ćutanjem.

Pogledajte više