NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU RADNIKA: Pacijent povređen u kompaniji "Sloboda" u Čačku biće transportovan na VMA kliniku

Tanjug

19. 10. 2024. u 13:13

U DOGOVORU sa načelnikom Vojnomedicinske akademije (VMA) Miroslavom Vukosavljevićem, pacijent koji je juče povređen u kompaniji "Sloboda" u Čačku, koji je stabilnih vitalnih parametara i bez pogoršanja opšteg stanja, biće transportovan na kliniku VMA, saopšteno je iz bolnice u Čačku.

Foto V. Ilić

S obzirom na to da je reč o vojnom osiguraniku i da se nezgoda dogodila u fabrici vojne industrije, osiguranik će lečenje nastaviti u vojnomedicinskoj ustanovi.

U fabrici "Sloboda" u Čačku juče ujutru u 08.00 sati dogodila se tehnološka eksplozija na liniji laboracije artiljerijskih košuljica i tom prilikom su povređena dva radnika, kojima je odmah ukazana medicinska pomoć, saopštila je kompanija "Sloboda" AD.

Kako je navedeno, jedan radnik je nakon pregleda otpušten na kućno lečenje, dok je drugi povređeni radnik, koji je u stabilnom zdravstvenom stanju, zadržan na bolničkom lečenju. Rukovodstvo kompanije preduzelo je sve potrebne mere u cilju nastavka proizvodnog procesa, navedeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO:

80 godina od oslobođenja Beograda

Pogledajte više