DEVOJČICE KOJE SU SE OTROVALE ALKOHOLOM NA ROĐENDANU, OTPUŠTENE IZ BOLNICE: Nisu životno ugrožene, Tužilaštvo naložilo sve provere

J.D.Lj. 13. 10. 2024. u 13:52

DVE devojčice, sestre stare 18 i 14 godina iz Lazarevca, koje su se na rođendanskoj proslavi otrovale alkoholom, nisu životno ugrožene i posle hospitalizacije i pružene lekarske pomoći, one su danas puštene iz bolnice na kućno lečenje.

Foto: Free Images Pixabay

Ovu vest za "Novosti" potvrdili su iz lazarevačkog Osnovnog javnog tužilaštva:

- Istraga o ovom slučaju pokazaće šta se tačno dogodilo, šta su žrtve konzumirale, da li je u pitanju alkohol i šta, ili nešto drugo - kažu iz OJT Lazarevac. - Naloženo je policiji dodatno prikupljanje podataka i razgovor sa svedocima. Takođe, o svemu je obavešten i nadležni Centar za socijalni rad, kako bi se utcvrdile sve okolnosti radi daljeg toka istrage.

 Podsetimo, dve setre su hitno juče prevezene na VMA, jer su se, kako se saznajemo, na jednoj rođendanskoj proslavi, otrovale alkoholom.

Njih je u porodičnoj kući u Lazarevcu, pronašla majka, koja je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju.

Srećom, brzom reakcijom nadležnih, najpre iz lazarevačkog Doma zdravlja, a potom i lekara na VMA, devojčice su spašene i njihov život nije ugrožen.

Pogledajte više