PRIMLJENE SU U URGENTNI CENTAR: Poznato stanje žena povređenih u saobraćajnoj nesreći kod Novog Sada

Lj.P.

01. 10. 2024. u 15:38

TRI žene povređene danas u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Subotica - beograd, kod Novog Sada, primljene su u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, i trenutno su na dijjagnostici.

N.Karlić

U ovoj zdravstvenoj ustanovi za "Novosti" su potvrdili da su kolima Hitne pomoći dovežene T.M. (38), U.N. (29) i T.L. (29).

- U trenutku ovog izveštavanja, svi pacijenti su hemodinamski stabilni, primljeni po protokolu i u toku je hitna medicinska evaluacija i dijagnostika - navode u PR službi UKCV.

Kako smo danas ranije objavili, nesreća se dogodila  na auto-putu Sobotica – Beograd, kod Novog Sada,  kod benzinske pumpe, pre isključenja za Novi Sad.

Kako je za „Novosti“ rekao dr Zoran Krulj, portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, lekarsae ekipa je intervenisala u u 12.43 sata, po prvom prioritetu. U ovoj nesreći povređene su tri žene jedna starosti 38, i dve starosti 29 godina. Sve tri su prema rečima dr Krulja, u svesnom stanju, hemodinaski stabilne prevezene u Urgentni centar.

Do nesreće je, kako saznajemo došlo kada se vozilo iz još neutvrđenih razloga prevrnulo. Policija je obavila  uviđaj  kako bi utvrdila  sve okolnosti ove nesreće, a na mestu nesreće su i vatrogasci. Prema prvim informacijama, automobil je  iz još neutvrđenih razloga sleteo s kolovoza u desno i prevrnuo se na krov. Prema našim saznanjima, nije bilo kontakta sa drugim vozilom.

Pogledajte više