DETALJI TEŠKE NESREĆE KOD ČAČKA: Poginuo otac, ćerka i žena teško povređene

V. ILIĆ 25. 09. 2024. u 12:40

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći koja se u juče oko 13 časova dogodila na auto-putu "Miloš Veliki" u mestu Sokolići, u pravcu iz Ljiga ka Čačku, poginuo je muškarac D. Đ. (44). Njegovi saputnici, najverovatnije supruga V. Đ. (37) i četrnaestogodišnja ćerka D. Đ. teško su povređene i za njihov život bore se lekari u Opštoj bolnici u Čačku.

FOTO: Privatna arhiva

Prema našim saznanjima, nezgoda se dogodila u trenutku kada je vozač, pod još nerazjašnjenim okolnostima, pri velikoj brzini izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta udarivši u betonski propust, gde se zaustavio. U Policijsku upravu u Čačku obaveštenje o saobraćajci na auto-putu stiglo je u 13.05 časova.

Na mesto nesreće odmah su stigle i ekipe Hitne pomoći. Kako saznajemo, sva tri putnika bila su teško povređena, ali su davali znakove života. Najteže je bio povređen muškarac.

- Na urgentno prijemno odeljenje primljene su tri osobe povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio na auto-putu "Miloš Veliki". Sva tri pacijenta primljena su u teškom opštem stanju. Muškarac posle svih preduzetih mera reanimacije preminuo je na urgentno-prijemnom odeljenju. Maloletna ženska osoba i ženska osoba starosti 37 godina su u teškom opštem stanju sa teškim telesnim povredama primljeni u jedinicu intenzivne nege. U toku je njihova dalja dijagnostika i zbrinjavanje - rečeno nam je u Opštoj bolnici u Čačku.

Saobraćaj se tokom trajanja uviđaja na auto-putu odvijao otežano.

BONUS VIDEO:

ZVONE ZVONA ZA TROJE MALIŠANA I OCA: Tužna povorka krenula ka večnoj kući nastradalih

Pogledajte više