OVO JE DEVOJKA KOJA JE STRADALA U NESREĆI KOD UŠĆA: Dijana poginula sa komšijom Danijelom i njegova tri mala anđela

Novosti online 22. 09. 2024. u 15:39

STRAVIČNA saobraćajna nesreća koja se dogodila kod Ušća potresla je regiju, nakon što je majka, Mirjana L. (32), bila svjesna dok su je vatrogasci izvlačili ispod olupine automobila, a svi ostali članovi njene porodice, uključujući troje dece i komšinicu Dijanu K. (27), smrtno su stradali.

Foto: Društvene mreže

Majka mališana Mirjana L. (32) je preživela, i bila je svesna dok su je vatrogasci izvlačili ispod olupine automobila, koji se sudario sa sistemom PASARS Vojske Srbije.

Vozač vojnog vozila M. V. (54), zadržan je u policijskom pritvoru zbog sumnje da je izazvao ovu tešku saobraćajnu nesreću. Prema zvaničnim informacijama, M. V. je priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu, a istraga je u toku.

Vozač oklopnog vozila imao je više od 0,20 promila alkohola u krvi, što je protivno pravilima Vojske Srbije koja nalažu nultu toleranciju na alkohol za pripadnike u službi. Zbog sumnje da je počinio teško krivično delo protiv sigurnosti javnog saobraćaja, M. V. je zadržan u pritvoru do 48 sati, nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu, piše Sandžak Danas.

Nesreća je izazvala šok u zajednici, posebno zbog tragičnog gubitka skoro cele porodice Lazović i komšinice Dijane K. Danijel L., koji je bio zaposlen u kasarni u Raški, porijeklom je iz Novog Pazara, gde je i odrastao.

Foto: Društvene mreže

On i njegova supruga Mirjana preselili su se u Rašku pre nekoliko godina, kada je Danijel dobio posao u Vojsci Srbije.

Kako smo već objavili Mirjana je na lični zahtev puštena iz bolnice.

- Pacijentkinja je primljena sa opekotinama i u svesnom stanju. Nakon što je hiruški obrađena i nakon propisane terapije, na njen izričit lični zahtev otpuštena je sa bolničkog lečenja – kratko je za „Novosti“ rekao dr Zoran Mrvić, direktor OB „Studenica“.

Porodica Lazović danas je zavijena u crno. Rodbina i prijatelji nemaju reči utehe za njih.

Pogledajte više