ČETVOROČLANA PORODICA POVREĐENA KOD KIKINDE PUŠTENA NA KUĆNO LEĆENJE : Traktorista zadržan u bolnici

Rada Šegrt 21. 06. 2024. u 17:03

Prava je sreća da niko od petoro putnika, koji su danas povređeni u saobraćajnoj nezgodi kod Kikinde, kada su se sudarili traktor i putnički automobil, nije zadobio teže telesne povrede. Svi članovi porodice koja je bila u automobilu, roditelji i njihove dve ćerke, od 14 i 9 godina, nakon detaljnih pregleda u kikindskoj Opštoj bolnici, pušteni su na kućni oporavak, dok je traktorista zadržan na odeljenju Urologije.

Foto: 192.rs

Kako saznajemo ni on nema opasne povrede, već je zadržan radi daljih lekarskih pretraga.

- Već nakon prvih pregleda konstatovano je da niko od petoro povređenih lica nema izbiljnije telesne povrede, a to je potvrđeno i nakon detaljnih snimanja. Putnici koji čine porodicu su novosadski osiguranici i tražili su da lečenje nastave u Novom Sadu. Svih četvoor su dobro, devojčice nemaju ozbiljnijih povreda – rečeno nam je u Opštoj bolnici.

Foto: 192.rs

Vozila su išla u suprotnim pravcima

Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 13 sati, na putu od Kikinde prema Bašaidu, kada su se, iz nepoznatih razloga, sudarili automobil i traktor s prikolicom. Od jačine udara, kabina traktora se prevrnula, a, na sreću, traktorista nije zadobio prelome niti druge teže telesne povrede. Svi putnici iz automobila i traktorista ubrzo nakon sudara su kolima Hitne pomoći prebačeni u kikindsku Opštu bolnicu gde im je ukazana sva potrebna pomoć i urađena dijagnostika.

U kikindskoj policiji su rekli da su se automobil i traktor kretali u suprotnim pravcima, a sudar se dogodio na delu puta od Kikinde prema Bašaidu, kod sportskog aerodroma.

- Traktor je išao iz pravca Kikinde prema Bašaidu, a automobil je dolazio iz suprotnog pravca – rečeneo nam je u policiji.

Pogledajte više