TELO PREKRIVENO ČARŠAVOM, DELOVI AUTA RASUTI PO PUTU: Prve slike saobraćajne nesreće u Novom Sadu, vozač motocikla poginuo na mestu (FOTO)

Lj. P. 12. 06. 2024. u 13:57

JEDAN muškarac je poginuo, a drugi povređen u saobraćajnoj nesreći koja se, nešto pre 13 časova, dogodila na Mostu slobode u Novom Sadu.

Foto: Printskrin Instagram/192_rs

Kako je za „Novosti“ rekao dr Zoran Krulj, portparol zavoda za hitnu medicinsku pomoć, poziv su primili u 12.54 sati, i lekarska ekipa je intervenisala po prvom prioritetu. Na licu mesta zatečen je nepoznati muškarac bez znakova života, i nažalost, lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Na licu mesta zbrinut je i 21-godišnji vozač automobila, i on je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.

Na mestu nesreće je policija i obavlja uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti.

Nesreća se dogodila iz pravca Novog Sada prema Sremskoj Kamenici, neposredno pre tunela, i na mostu je obustavljen saobraćaj, a stvorile su se kolone vozila, među kojima su i autobusi GSP-a, koji saobraćaju prema Sremskoj Kamenici. Saobraćajna traka od Novog Sada prema Sremskoj Kamenici je zatvorena i vozila se preusmeravaju na Petrovaradin.

Prema nezvaničnim informacijama, motorista je iz još neutvrđenih razloga udario u automobil ispred sebe.

BONUS VIDEO - PRIČE IZ HRONIKE: Zoranu Stevaniću "Zemunci" su oteli sina Novaka, koji se posle ubio majčinim pištoljem, pucavši sebi u usta

Pogledajte više