POVREĐENE DVE OSOBE: Saobraćajna nesreća u Miločaju na Ibarskoj magistrali (FOTO)

G. ĆIROVIĆ 10. 10. 2022. u 20:59

​U SAOBRAĆAJNOM udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio večeras, oko 19.10, u mestu Miločaj na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Preljina, povređene su dve osobe.

G.Šljivić

U udesu su učestvovala dva putnička automobila, jedan kamion i jedan traktor. Kako se pretpostavlja, svojevrsni "karambol"  dogodio se kada je „bmv“, raščanske registracije, krećući se prema Kraljevu udario u neosvetljenu prikolicu traktora koji se kretao u istom pravcu.

Kako bi ih izbegao, „ford“ kraljevačke registracije, krećući se takođe prema Kraljevu, skrenuo je u levu kolovoznu traku i potom se sudario sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca.

G.Šljivić

Udes u Miločaju na Ibarskoj magistrali

Prilikom udesa povređeni su muškarac i žena koji su pali sa prikolice traktora na kojoj su se vozili i oni su prbačeni u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinuti.

G.Šljivić

Udes u Miločaju na Ibarskoj magistrali

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici magistrale bio u potpunom prekidu, pa su se iz oba pravca formirale kilometarske kolone vozila uprkos tome što je bilo moguće koristiti i alternativne putne pravce.

G.Šljivić

Udes u Miločaju na Ibarskoj magistrali

BONUS VIDEO: 

SAHRANjEN UBICA ĆERKE IZ VRŠCA: Na ispraćaju, uz majku, bilo dvadesetak ljudi

Pogledajte više