KAKAV MALER: Smederevcu u hodniku tužilaštva ispala droga iz džepa - Odmah mu stavljene lisice na ruke

J. I. 22. 10. 2024. u 20:14

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu danas je uhapšen N.A. iz Smedereva (40 godina), zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Naime,  danas, nakon što je od strane tužilačkog osoblja u hodniku tužlaštva u toku radnog vremena, uočena  kesica u kojoj se nalazila zeljasta zelena materija nalik na opojnu drogu marihuana, policijski službenici PU Smederevo izvršili su  forenzički pregled lica mesta, nakon čega se pristupilo daljem operativnom radu u cilju identifikacije u tom momentu nepoznatog učinioca i utvđivanja tačnih okolnosti pod kojima se opojna droga našla u službenim prostorijama.

Na osnovu prikupljenih dokaza, osumnjičenom N.A. je prilikom ulaska u prostorije tužilaštva kako bi predao podnesak, budući da već od ranije takođe ima svojstvo osumnjičenog u jednom drugom postupku,  kesica najverovatnije slučajno ispala iz džepa a da on to nije ni primetio, nakon čega se udaljio iz zgrade tužilaštva, saopštilo je OJT Smederevo.
 

Pogledajte više