PRONAĐENO 87 GRAMA PSIHOAKTIVNIH GLJIVA I OKO 11 GRAMA MARIHUANE: Krivične prijave protiv dvojice muškaraca u Boru

Novosti online 13. 08. 2024. u 21:21

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, podneće krivične prijave u redovnom postupku protiv dvadesetdevetogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da izvršio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga u sticaju sa neovlašćenim držanjem opojnih droga i protiv dvadesetšestogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, saopštio je MUP.

D.N.


Policija je prilikom pretresa stana dvadesetdevetogodišnjeg muškarca pronašla 87 grama psihoaktivnih gljiva, oko 11 grama marihuane i digitalnu vagicu za precizno merenje, navodi se u saopštenju.

Prethodno, policija je prilikom kontrole vozila kojim je upravljao dvadesetšestogodišnji muškarac, a u kojem se nalazio i dvadesetdevetogdišnji muškarac, pronašla šest grama marihuane, šest grama psihoaktivnih gljiva i digitalnu vagicu za precizno merenje. 

Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je dvadesetdevetogodišnjak omogućio dvadesetšestogodišnjem muškarcu da konzumira drogu.
 

BONUS VIDEO: HAPŠENjE U BEOGRADU NAKON TERORISTIČKOG NAPADA

Pogledajte više