"STIGLI SU RAZULTATI GPS UREĐAJA IZ AUTOMOBILA": Glavi tužilac otkrio detalje o slučaju male Danke

Novosti online 11. 07. 2024. u 20:04

NAKON saslušanja Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom Polju, oglasio se i glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, Miodrag Canović.

Foto: S. M. J./privatna arhiva

On je istakao da je Dejan D. sve negirao što je izrekao nakon hapšenja odmah pošto je dete nestalo.

- On je negirao svoj iskaz od pre tri meseca, kada je do detalja opisao zločin - rekao je Canivić i nastavio:

- Optužnica će svakako biti podignuta, a kako će ona glasiti i izgledati za sada još nije poznato, jer se čakaju još neka veštačenja. Za sada je saslušano 20 svedoka, biće saslušani ako se pojave još neki novi. Stigli su rezultati GPS uređaja iz automobila kojeg su osumnjičeni vozili tri dana. Stigli su za 26. mart, ali sada još nedostaju oni za 27, 28. i 29 mart.

Materjalnih dokaza za sada nema, podvukao je gtlavni tužilac VJT u Zajčaru.

Inače, na današnjem svedočenju, na svoju inicijativu, Dejan Dragijević je negirao sve predhodno izrečeno, rekavši da nikada nije video malu Danku Ilić, da je nisu udaruili automobilo, niti da su njeno telo bacili na deponiju, te da se ne oseća krivim.

Gotovo da je izneo identičnu priču koju je početkom juna meseca izneo njegov kolega Srđan Janković, koji je takođe negirao sve što je rekao policiji prilikom hapšenja. Tako da je čitav slučaj ponovo vraćen na početak umesto da dobije konačni epilog.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: "OSTAO SAM SA NjIM DOK POLICIJA NIJE STIGLA" Komšija trostrukog ubice iz Knjaževca za "Novosti"

Pogledajte više