ALEKSA SVE TROJE UPUCAO U GLAVU: Završena obdukcija ubijenih članova porodice iz Knjaževca (VIDEO)

Đorđe Grmuša 10. 06. 2024. u 15:21

MILOŠ Milojević (81), njegova supruga Sarajevka (83) i njihov sin Predrag (60) likvidirani su sa po jednim hicem iz lovačke puške ispaljenim u njihove glave. Zbog ovog zločina uhapšen je Predragov dvadesetdvogodišnji sin Aleksa koji je, kako se sumnja, 6. juna u njihovoj porodičnoj kući, u Ulici Branka Cvetkovića u Knjaževcu, izvršio trostruko ubistvo.

Foto: J. Ćosin/Društvene mreže

Kako saznaju "Novosti", po nalogu Višeg javnog tužilaštva tela ubijenih prebačena su u niški Zavod za sudsku medicinu radi obdukcije koja je potvrdila saznanja uviđajne ekipe, da su sve troje likvidirani pucnjem u glavu.

- Osim rane na glavi nastale vatrenim oružjem na telima preminulih ljudi, nisu nađene nikakve druge povrede. Međutim, ustanovljeno je da su im rane nanete iz neposredne blizine, što znači da je osumnjičeni svakoj od svojih žrtava skoro prislonio cev na glavu pre nego što je povukao obarač. To takođe ukazuje da se radi o hladnokrvnom i planiranom zločinu jer je osumnjičeni išao od jedne do druge žrtve i svakoj pucao u glavu kako bi isključio mogućnost da bilo ko od njih preživi. Neverovatno je da tako mlad čovek ispolji toliku hladnokrvnost jer se ovde radi o klasičnoj likvidaciji ljudi koji nisu bili u stanju da pruže bilo kakav otpor - potvruđuju nalazi obdukcije, nezvanično saznajemo.

Kako saznajemo, tela troje Milojevića trebalo bi da budu sahranjena čim iz Nemačke stigne Sarin i Mićin sin i Predragov brat blizanac Nenad.

- Obdukcija je obavljena i očekujemo da nam iz Niša stigne obdukcioni zapisnik – kaže, za "Novosti", Miodrag Canović, glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

Da podsetimo, stravičan zločin dogodio se u četvrtak po podne u Knjaževcu kada je Aleksa Milojević (22), kako se sumnja, hicima iz lovačke puške ubio svog oca P. M. (60), babu S. M. (83) i dedu M. M. (81).

Mladić je posle trostrukog ubistva uhapšen, a policiji je navodno rekao da je ubio članove svoje porodice iz samilosti. Telo oca je pronađeno u hodniku, dok je babu i dedu ubio dok su gledali televiziju u dnevnoj sobi.

"Nisam mogao više da brinem o njima"

- Ubio sam ih jer nisam mogao više da brinem o njima - navodno je rekao mladić nakon što su mu stavljene lisice na ruke.

- Otac mu se ranije šlogirao, a deda je bio nepokretan, dok je baba imala problema sa srcem. Inače, Aleksini roditelji su se odavno razveli, a majka je bila u lošim odnosima sa svekrom i svekrvom. Posle razvoda, Aleksa je ostao sa ocem, babom i dedom - pričaju komšije iz Knjaževca i dodaju:

- Eto, podigli su ga od kile mesa, a sada su dobili metak u glavu. Ne mogu da dođem sebi, ne mogu da poverujem šta se dogodilo, delovali su kao normalna porodica - rekao je jedan od komšija.

BONUS VIDEO: KUĆA U KOJOJ JE ALEKSA UBIO OCA, BABU I DEDU - Policija na mestu zločina u Knjaževcu

Pogledajte više