OTVORENA NOVA EKSPOZITURA ALTA BANKE U ZDANJU PALATE IGUMANOV

Promo

28. 10. 2024. u 16:39

ALTA banka obaveštava klijente da je danas, 28.10.2024. godine, otvorena nova ekspozitura u jednom od najpoznatijih arhitektonskih dragulja Beograda – palati Igumanova. Ova ekspozitura, smeštena u srcu grada, dodatno osnažuje prisustvo ALTA banke i unapređuje visok nivo usluge klijentima u modernom i prestižnom ambijentu.

Foto: Tamara Antonović Petrović

„Otvaranjem još jedne ekspoziture, želimo da našim postojećim i budućim klijentima pružimo ne samo vrhunske bankarske usluge, već i apsolutno jedinstveno korisničko iskustvo, u jednoj od najlepših zgrada Beograda. Palata Igumanov simbolizuje stabilnost i trajnost, vrednosti koje su i osnova našeg poslovanja, a potrudili smo se da i ova ekspozitura bude u potpunosti prilagođena potrebama naših klijenata“ izjavili su iz ALTA banke.

Otvaranjem ove ekspoziture, ALTA banka nastavlja svoju strategiju širenja poslovne mreže kako bi bila pristupačna što većem broju klijenata, kroz konstantno unapređenje usluga, jačajući vezu sa zajednicama u kojima posluje.

Očekujemo vas u novom i prijatnom okruženju ekspoziture ALTA banke, na adresi Terazije broj 31, radnim danima od 08h do 20h i subotom od 09h do 17h, u vremenu kreiranom za svaku Vašu potrebu.

Vaša ALTA banka.

STABILNA, SIGURNA I JAKA!

Pogledajte više