Wolt i Mercator spajaju domaće proizvode sa popustima

PROMO

09. 10. 2024. u 10:00 >> 14:19

U RITMU savremenog života, dostupnost brzih i efikasnih načina za obavljanje svakodnevnih obaveza, kao što je kupovina zdravih, lokalnih namirnica, postaje sve važnija.

Cherry Marketing Solutions

Bilo da je u pitanju priprema okupljanja sa prijateljima, planiranje porodičnog ručka ili ušteda vremena koje vam je potrebno da odete u prodavnicu, Wolt nudi praktično rešenje. U saradnji sa Merkatorom, od 7. oktobra do 3. novembra, dostupne su posebne pogodnosti koje omogućavaju jednostavniju i povoljniju kupovinu.

Kupovina lokalnih proizvoda, kao što su sveže voće, povrće, mlečni proizvodi ili meso, donosi uživanje u vrhunskom kvalitetu i autentičnom ukusu, dok istovremeno pruža podršku malim proizvođačima i porodičnim farmama. Ovaj čin doprinosi očuvanju tradicija i zanatstva koji su deo naše kulture, uz jačanje zajednice.

Lokalni proizvodi iz IDEA, Roda i Mercator prodavnica sada su dostupni putem Wolt aplikacije, što čini svakodnevnu nabavku domaćih proizvoda jednostavnijom. Ova novina doprinosi lokalnoj ekonomiji kroz podršku malim proizvođačima i porodičnim farmama, te pomaže održivom razvoju. Kupovina lokalnih proizvoda smanjuje ekološki otisak, skraćujući lance snabdevanja i transportne troškove, a ulaganje u domaće proizvode postaje investicija u održivi razvoj, od čega koristi ima i ekonomija i životna sredina.

Tokom trajanja kampanje, korisnici će moći da iskoriste niz atraktivnih popusta prilikom kupovine u IDEA, IDEA Organic, Roda I Mercator prodavnicama. Wolt je uveo specijalne pogodnosti za sve korisnike aplikacije. Novi korisnici pri prvoj kupovini u odabranim prodavnicama dobijaju popust od 700 RSD na porudžbine veće od 2.500 RSD, što omogućava povoljniji pristup svežim i kvalitetnim proizvodima. Istovremeno, redovni korisnici mogu iskoristiti dodatne benefite, uključujući cashback od 500 RSD za Wolt+ korisnike u odabranim radnjama, kao i dostavu po ceni od 99 RSD za porudžbine iznad 2.500 RSD.

Bilo da se radi o brzoj užini tokom radnog dana od kuće ili planiranju večere sa porodicom, Wolt i Mercator olakšavaju svakodnevnu kupovinu uz dodatne pogodnosti.

Cherry Marketing Solutions

Pogledajte više