SAJAM PRIVREDE SA 120 IZLAGAČA: Prilika i za zapošljavanje - 20 firmi će ponuditi 450 slobodnih radnih mesta

Novosti onlajn

25. 09. 2024. u 13:10

OPŠTINA Stara Pazova i Regionalna privredna komora Sremskog okruga uz podršku Razvojnog fonda Vojvodine najavljuju 17. Regionalni sajam privrede, koji će se održati 26. i 27. septembra u prostoru Kompleksa sportsko-rekreativnih bazena u Novoj Pazovi.

Opština Stara Pazova

Ovaj tradicionalni sajam okuplja privrednike, stručnjake i posetioce iz Srbije i regiona, pružajući jedinstvenu priliku za umrežavanje, predstavljanje najnovijih poslovnih dostignuća, razvoj poslovnih saradnji i pronalazak novih radnih mesta.
Više od 120 izlagača iz Srbije i regiona predstaviće širok spektar proizvoda i usluga iz različitih industrija. Posetioci će imati priliku da istraže izlagački program koji obuhvata metalnu i plastičnu galanteriju, preradu drveta, hemijsku industriju, IT opremu, građevinarstvo, tekstil, obuću, prehrambenu industriju, mehanizaciju, poljoprivredu, kao i turizam i ugostiteljstvo.

Prateća manifestacija drugog dana ovogodišnjeg Regionalnog sajma biće i sajam zapošljavanja, koji pruža kompanijama priliku da ponude nova radna mesta i privuku kvalitetne kadrove. Više od 20 uspešnih kompanija predstaviće svoje ponude za zapošljavanje, sa preko 450 slobodnih radnih mesta, otvarajući vrata svim zainteresovanim posetiocima. 

Pogledajte više