LEPA VEST ZA STANOVNIKE SRPSKE PRESTONICE: DŽejmi Oliver otvorio restoran u Beogradu - Evo kakve su cene

Tatjana Njegomir 29. 03. 2024. u 10:59

ČUVENI britanski kuvar i TV zvezda Džejmi Oliver pohvalio se na Instagramu da je u Beogradu otvoren njegov restoran "Džejmis italijan" (Jamie's Italian).

Foto: Printskrin

- Beograde, otvoreni smo - napisao je Oliver u priči na svom Instagram nalogu uz fotografiju osoblja ispred novootvorenog restorana na Sava promenadi, u Beogradu na vodi.

- Velike čestitke celom mom timu u @jamiesitalianserbia koji je upravo otvorio moj prvi restoran u Srbiji. Lokacija je predivna, u srcu Beograda na vodi, na obali reke Save, naveo je Oliver uz fotografiju tanjira sa specijalitetima nove gastronomske destinacije u našem gradu.

Džejmi Oliver je u priči podelio i snimak pripreme pice u njegovom beogradskom restoranu.

- Vrata su zvanično otvorena i pogledajte samo te pice! Sjajan rad tima @jamiesitalianserbia. Veoma sam ponosan na sve vas. Prenesite svima moju ljubav - napisao je poznati kuvar.

@alo_portal Čuveni britanski kuvar i TV zvezda Džejmi Oliver pohvalio se na Instagramu da je u Beogradu otvoren njegov restoran "Jamie's Italian" Na zvaničnom sajtu beogradskog restorana Džejmija Olivera dostupan je i meni na kom se nalaze brojni specijaliteti italijanske kuhinje po recepturi poznatog britanskog kuvara. #foryoupage #foryou #alo #alodnevnenovine #fy #fypシ #viral #viraltiktok #restaurant #jamieoliver #jamieitalian @Jamie Oliver ♬ original sound - Alo_portal

Na zvaničnom sajtu beogradskog restorana Džejmija Olivera dostupan je i meni na kom se nalaze brojni specijaliteti italijanske kuhinje po recepturi poznatog britanskog kuvara.

Cene pica se kreću od 865 („Marinara“ sa pelatom, inćunima, kaprom, belim lukom i origanom) do 1.555 dinara („San Daniele“ nazvana po poznatom pršutu uz koji još idu pelat, mocarela i straćatela sirevi, pikantna rukola i parmezan).

Najjeftinije glavno jelo su ravioli sa tartufima (975 dinara), a najskuplje biftek sa puterom od tartufa, plemenitim pečurkama i kjanti sosom (2.725 dinara).

U restoranu Džejmija Olivera možete se i zasladiti. Najpristupačnija poslastica je panakota sa pistaćima – 545 dinara, porcija sa tri kugle sladoleda je 565 dinara, a najskuplji je „amalfi čizkejk“ – 765 dinara.

BONUS VIDEO: NAJNOVIJI SNIMAK: Šta se trenutno dešava ispred kuće Dankine majke

Pogledajte više