IDEALNI POPUSTI ZA SVAKI DEO VAŠEG DOMA!

Promo

24. 10. 2024. u 10:00

TOPLI jesenji dani su pravi dar za sve one koji su baš u ovom trenutku u mogućnosti da renoviraju ili urede svoj dom i pripreme ga za zimske mesece kada će više vremena moći da provedu kod kuće, u osveženom enterijeru, sa porodicom i prijateljima.

Foto: Promo

Ukoliko želite da spojite lepo i korisno, onda su kupovine za vreme akcijskih sniženja pravo rešenje za vas. Prilikom većih ulaganja u dom važno je uvek misliti da uštede budu što veće, ali i da odnos cene i kvaliteta bude zadovoljavajući, a Forma Ideale vam kroz svoje akcije nudi baš to!

Aktuelna akcija ZA SVAKI DEO VAŠEG DOMA, koja traje do 16. novembra, nudi mogućnost kupovine više od 500 artikala uz uštedu i preko 50%.

Akcijske cene, kao i tokom ranijih mesečnih akcija, važe kako za kupovinu u nekom od 44 salona Forma Ideale, koji se nalaze u 37 gradova u Srbiji (prodajnu mrežu pogledajte OVDE) tako i za kupovinu online, u Forma Ideale Internet prodavnici, na sajtu www.formaideale.rs.

Svi vlasnici Forma Ideale Loyalty kartica, mogu kupovati po još 5% nižim cenama. Pravo na dodatnu loyalty uštedu mogu ostvariti svi kupci koji su realizovali jednu ili više kupovina (jednokratno ili zbirno) u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale u vrednosti većoj od 10.000 dinara. Loyalty popust možete koristiti već tokom prve, a zatim i prilikom svake naredne kupovine. Upravo zbog toga Forma Ideale formirala je i Loyalty cenu, prikazanu tokom aktuelnih akcija sa dodatno uračunatih 5%. U nastavku predstavljamo izbor artikala upravo sa naglaskom na loyalty cene.

Ukoliko želite da promenite izgled dnevnog boravka, a potreban vam je komad tapaciranog nameštaja, predlog za idealnu kupovinu je ležaj ODIN dostupan u dva dezena, a čija je loyalty cena trenutno 29.990 dinara.

Pri izboru regala za vaš dnevni boravak, razmislite o elegantnom i atraktivnom modelu regala ROSSO, koji je izuzetno praktičan, a tokom aktuelne akcije dostupan je po ceni od 29.990 dinara, a sjajan izbor je i klub sto MARENGO čija je cena tokom aktuelne akcije snižena za 50% i dostupan je po loyalty ceni od 4.990 dinara.

Opremanje kuhinje i trpezarijskog prostora može biti veliki izazov ukoliko imamo ograničen budžet. Tokom ove mesečne akcije Forma Ideale omogućava da promenite kompletnu kuhinju, jer je kuhinja DALILA 160 (160 cm širine), dostupna za samo 24.980 dinara. Uz nju će se odlično uklopiti i trpezarijski sto ITAKA 135x80, koji je odličan izbor ukoliko imate manje trpezarijskog prostora, po izuzetno povoljnoj loyalty ceni od 7.990 dinara.

Tokom trajanja aktuelne akcije u Forma Ideale salonima i Internet prodavnici, možete veoma povoljno urediti i svoju spavaću sobu. Jedan od odličnih izbora bi bio francuski ležaj OTTELO, sa dušekom i kutijom za odlaganje posteljine, dostupan u 2 atraktivna dezena, a čija loyalty cena iznosi 35.990 dinara. Uz njega bi se sjajno uklopio prostrani i praktični garderober ALBI 180 OG, čija je loyalty cena samo 29.990 dinara, do kraja trajanja akcije 16. novembra.

Kupovina u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale dodatno je olakšana mogućim plaćanjem na odloženo, pa se dobro raspitajte o svim povoljnostima i uslovima kupovine.

Budite u toku sa dešavanjima i posetite već danas sajt www.formaideale.rs,  jer FORMA IDEALE UVEK SPREMA NEŠTO NOVO i, naravno, iskoristite sjajne akcijske ponude! 

Pogledajte više