Fondacija „Za srpski narod i državu” dodelila zahvalnicu Institutu za političke studije

Novosti onlajn

23. 10. 2024. u 14:30

ISPRED Fondacije „Za srpski narod i državu” direktorka Tatjana Vukić dodelila je zahvalnicu direktoru Instituta za političke studije dr Miši Stojadinoviću, naučnom savetniku.

Foto: Za srpski narod i državu

U martu ove godine Fondacija je potpisala Ugovor o suizdavaštvu sa Institutom, na zajedničkom radu na časopisu za političku teoriju i praksu „Napredak”.

Foto: Za srpski narod i državu

„Potpisivanje ugovora o suizdavaštvu je za Fondaciju predstavljao veliki korak u vidu podrške tako značajne naučne institucije kao što je Institut za političke studije. Zato smo ovom prilikom, baš na Sajmu knjiga gde je i izložen časopis „Napredak”, hteli da zahvalimo direktoru Instituta Miši Stojadinoviću, na velikom radu i trudu ovih osam meseci naše saradnje, na podršci koju nam pružaju kada je časopis „Napredak” u pitanju, imajući u vidu iskustvo i znanje kojima doprinose” istakla je direktorka Fondacije Tatjana Vukić.

Foto: Za srpski narod i državu

Dodeljivanju zahvalnice prisustvovali su i glavni urednik „Napretka” prof. dr Zoran Jevtović, članovi redakcije prof. dr Uroš Šuvaković, prof. dr Dejan Vuk Stanković i prof. dr Marko Atlagić.

Pogledajte više