PREMINULA LEPA MINA (23) IZ RUME: Za njeno zdravlje molila se cela Srbija, ali opaka bolest je bila jača

Novosti online 17. 10. 2024. u 12:05

MINA Pošarac (23), devojka za koju se borila cela Srbija, preminula je nakon teške i duge borbe sa agresivnim tumorom koji se u najvećem broju slučaja javlja na mozgu, međutim, njoj je otkriven na kičmi. Kako su objavili građani koji su skupljali novac za njeno lečenje, ona je preminula jutros u 6 sati.

Foto: Instagram

Ova hrabra devojka, koja se dugo borila sa agresivnim tumorom, često se oglašavala na svom Instagram profilu, a u poslednjih nekoliko meseci svoje pratioce obaveštavala je o stanju koje joj se naglo pogoršalo.

Kako je skoro navela, "leđa potpuno otvorila", te da nema vremena da stigne do Turske i da se u Srbiji sve zakazuje na nekoliko dana.

Mina je krajem juna svoje pratioce na Instagramu ražalostila ne tako lepim vestima, tumor se vratio, i ne samo da se vratio, već se i proširio na još dva pršljena.

- Baš ovih dana razmišljam kako dugo nisam objavila sliku ali znam da definitivno nisam mislila da će to da bude ova... Eto me, ponovo... Pre dva meseca sve je bilo u redu, raka nije bilo - napisala je ona u objavi.

Kako je dalje objasnila, u tom periodu počela je da oseća abnormalne bolove, počele su da joj se oduzimaju noge, osećala je slabost u rukama, ali niko joj nije verovao jer su nalazi bili dobri.

Mina je ostala upamćena po svojoj neverovatnoj harizmi i pozitivnoj energiji čak i onda kada joj je bilo najteže i kada je najviše bolelo. Uvek je na svojim društvenim mrežama pisala o tome kako će pobediti tešku bolest i sanjala o svojoj budućnosti. Nažalost, nije uspela.

Pogledajte više