"FOOD FREEDOM 45": Nutricionistkinja Maja Babić predstavila novi program ishrane, a evo šta on podrazumeva (FOTO/VIDEO)

Novosti online 07. 10. 2024. u 20:06

VEČERAS je predstavljen novi program ishrane u Srbiji koji nozi zanimljiv naziv "Food freedom 45". Njega su svim zainteresovanim predstavile Maja Babić, nutricionistkinja, hekt i velnes trener i dr Danijela Pantić Conić, koja je TV lice i takođe "kouč".

Foto Novosti

Kako je Babićeva prilikom predstavljanja istakla ona je sama probala ovaj program i osetila njegove benefite, ali i brojni klijenti iz inostranstva.

Foto Novosti

- Čega trba da se odreknete osim hrane? Jenda jedina stvar, a to je 30 dana nema merenja, i nema vage. Svi smo opterećeni onim brojkama na vagi - istakla je Babićeva.

Prema njenim rečima ovaj režim ishrane se u SAD pojavio još pre 98 godina, ali je sada napokon stigao u Srbiju.

- Program eliminacije ima jedna glavni cilj, a to je identifikujemo hranu koja nam izaziva smetnje - dodala je ona.

Foto Novosti

Naime,"Food freedom 45" je program eliminacije koji traje 45 dana (30 dana eliminacije i 15 dana reintrodukcije) a čiji cilj je resetovanje i obnova fizičkog i mentalnog odnosa prema hrani.

Važno je napomenuti da je program podržao i Mladen Nikolić iz ministarstva zdravlja.

Foto Novosti

Koristeći ovaj program o promeni navike, mogu se stvoriti nove navike, ostvariti se ponovna veza sa svojim telom, poboljšati odnos prema hrani te izgraditi samopouzdanje.

Treba istaći da ovaj program nije dijeta za skidanje kilograma niti detoksikacija, već program koji može da promeni ukuse, navike, želje i emocije prema hrani svakog klijenta, ali i odnos kakav on ima prema svom telu.

Foto Novosti

Uz pomoć ovog programa možete ostvariti samoprocenjivanje u trajanju od 45 dana i da shavtite kako je hrana koju ste jeli uticala na vaše telo. 

BONUS VIDEO

Pogledajte više