IGRALI SU KOLO DOK JE DUŠAN LEŽAO U LOKVI KRVI: Potresna ispovest majke nastradalog mladića iz Sremske Mitrovice (VIDEO)

Novosti online 18. 09. 2024. u 20:00

PRVA gošća podkasta "Novosti", pod nazivom "Može i lično sa Aleksom" je Marta Mićić tragično stradalog Dušana mladića iz Sremske Mitrovice, koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći u kojoj je na njega automobilom naleteo vršnjak.

Foto: Novosti

Na početku razgovora Marta je istakla da je Dušana rodila sa 20 godina i da su ga u porodilištu od mila zvali "mali čovek" jer je bio krupna beba.

- I kao beba i kao dečak je bio prijatan, dopadljiv i šaljiv. Videla sam od mlena da će biti dopadljiva osoba svima... Već je i kao mali znao za mnoge komšije za koje ni ja nisam znala. Bio je stvarno simpatičan - istakla je Marta o ranom detinjstvu svog tragično stradalog sina.

Foto: Društvene mreže

Marta se prisetila da je Dušan voleo i trenirao fudbal, te da je dva dana pre tragičnog događaja njegova ekipa osvojila Kup i prešla u veću ligu.

Pričajući o njegovom školovanju i dobrom duhu, majka je setno rekla "ne možeš da ga ne voliš", te dodala da mu je želja bila policija.

Marta kaže da ima još deca, i da su mlađi članovi porodice gledali u Dušana kao zaštinika, te da su užasno podneli gubitak brata, ali da redovno odlaze da posete grob tragino stradalog brata.

Marta je istakla da su i druge komšije imale problema sa bahatom vožnjom mladića koji je usmrtio njenog Dušana.

Dodala je da se kobne večeri nije našla na licu mesta, već da je o svemu obaveštena kada je Dušan već odvezen u bolnicu.

- Navedeno je da nije bilo očevidaca, ali tu narod uvek šeta i bila je svadba... Zapisnik kaže nema očevidaca - rekla je Marta.

O tome šta je ova neutešna majka podelila sa nama pogledajte u videu koji sledi:

Pogledajte više