"ŽELEO JE DA SE VRATI U RODNI KRAJ... DA NAĐE DEVOJKU": Potresne reči Nikolinih prijatelja, ne mogu da veruju da ga više nema

Dejana Kalinić 18. 07. 2024. u 18:28

TOKOM rutinske kontrole taksi vozila od strane pripadnika policije u Loznici, sinoć je došlo do pucnjave. Tom prilikom je iz vatrenog oružja na pripadnike Granične policije ispaljeno nekoliko hitaca. Od zadobijenih povreda preminuo je policajac Nikola Krsmanović (34).

Foto: Novosti/Drutvene mreže

Nikola je u Loznici bio poznat kao dobar i pošten momak. Vest o njegovoj smrti potresla je ceo grad.

- Nikola je bio sjajan momak, završio je srednju školu u Kamenici, posle i policijsku akademiju u Kamenovcu, gde je i radio par godina. Kasnije je prešao u Žandarmeriju i tu je bio poslednjih 10 godina. Prošlo leto mi je pričao, da bi voleo da se vrati u svoj kraj, da živi sa porodicom, nije bio oženjen i nije imao devojku i to je bio jedan od razloga zašto je poželeo da se vrati u rodni kraj, verovatno u želji da se oženi… Pre godinu dana je dobio premeštaj u Loznicu. Jutros čujem da je ubijen, ne mogu da verujem - kaže dobar drug ubijenog policajca.

Foto: Društvene mreže

Ne samo Loznica, cela Srbija tuguje i žali za ubijenim policajcem, koji je život izgubio na tako tragičan način, piše Blic.

Podsećamo nedavno se oglasio direktor policije Republike Srpske koji je istakao da su u toku potraga i pretresi u Banjaluci, Bijeljini i Zvorniku, nakon što je danas uhapšeno lice koje je imalo ulogu u organizaciji transporta ubice policajca u Loznici i ranjavanja njegovog kolege.

U poslepodnevnim časovima ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić obelodanio je da su lažne informacije o navodnoj izjavi Artana Hajrizija da mu je dokumenta uzeo brat, jer ako je brat već došao u Nemačku, što bi se vraćao u Preševo?!

Sve ključne ifnormacije i detalje o ovom nemilom događaju čitajte u našem BLOGU.

BPNUS VIDEO: NOVOSTI U LOZNICI: Mesto na kom je Albanac ubio srpskog policajca

Pogledajte više