ŽIVIMO NAJBOLJE LETO ZAJEDNO

Promo

11. 07. 2024. u 14:00

VREME je za putovanja, a najbolji odmor je tek pred vama.

Foto: Adobe Stock

Izbor destinacije za putovanje može biti uzbudljiv proces koji zavisi od mnogo faktora, a pre svega od vašeg interesovanja, ali i dostupnosti aranžmana i vaših proračuna. Bilo da ste raspoloženi za avanturu ili ipak za leškarenje i opuštanje na plaži, potrudite se da to bude odmor za pamćenje. Poslušajte svoje srce i odaberete destinaciju koja vas najviše privlači, a za ostalo je tu UNIQA.

Iako svi priželjkujemo bezbrižan odmor i radujemo se svakom putovanju u inostranstvo, nažalost, nezgode se dešavaju i to onda kad se najmanje nadamo. Zato je jedino što je potrebno za odmor bez briga - UNIQA putno osiguranje!

Polisa putnog osiguranja predstavlja neizostavni deo svakog putovanja u inostranstvo, a naročito tokom letnjeg perioda. Kroz različite pogodnosti za korisnike putnog osiguranja, UNIQA je i ovog leta svojim klijentima omogućila da ponovo dožive radost bezbrižnog putovanja širom sveta. Kupovinom individualnog ili porodičnog putnog osiguranja do 30. septembra, svi klijenti dobijaju gratis UNIQA osiguranje domaćinstva za vreme ugovorene polise putnog osiguranja. Zato i ovog leta svi imaju priliku da putuju bezbrižno znajući da im UNIQA čuva dom za vreme putovanja.

UNIQA je dodatne pogodnosti omogućila korisnicima porodičnog putnog osiguranja. Dvoje odraslih i dvoje dece, za 4.274 dinara, koliko je potrebno da izdvoje na ime osiguranja, mogu da budu bezbrižni 10 dana u zemljama širom Evrope, sigurni da u slučaju potrebe, uvek i svuda mogu da računaju na pomoć UNIQA osiguranja.

Takođe, shodno potrebama različitih klijenata, u ponudi su i paketi koji pružaju dodatnu zaštitu za slučaj nestanka prtljaga, kašnjenja aviona, potrebe za pravnim ili prevodilačkim uslugama, pomoć u slučaju gubitka ili krađe putnih dokumenata, itd.

Za aktiviranje polise usled nezgode ili iznenadne bolesti u inostranstvu, na raspolaganju je UNIQA Centar za pomoć (fiksni broj telefona +381 11 36 36 955 ili ili Viber poruka na Coris Srbija). Operateri, dostupni 24/7, po prijemu poziva upućuju klijente u najbližu zdravstvenu ustanovu, a troškove zdravstvenoj ustanovi direktno plaća UNIQA.

I ove sezone, sve pogodnosti u vezi sa sigurnim putovanjem, građani mogu iskoristiti kupovinom putnog osiguranja u poslovnicama UNIQA osiguranja, u ekspoziturama Raiffeisen i Addiko banke, kod zastupnika UNIQA osiguranja i u partnerskim turističkim agencijama. A za one koji vole veći komfor, na raspolaganju je i online prodavnica na uniqa.rs koja radi 24/7.

Zagarantovana zaštita, ažurnost u isplati šteta i jednostavnost korišćenja, čine UNIQA putno osiguranje sigurnim izborom za sve destinacije širom planete. Korisnicima ostaje samo da se otisnu na željeno putovanje i uživaju u svom bezbrižnom odmoru.

Sve dodatne informacije u vezi sa putnim osiguranjem mogu se dobiti putem besplatnog info broja 0800 201 301 i na www.uniqa.rs.

Pogledajte više