50 BESPLATNIH TAGOVA ZA PUTARINU: Počinje nagradna igra na društvenim mrežama u okviru kampanje "Vozi odmoran"

V.C.S.

09. 07. 2024. u 12:47

U okviru kampanje "Vozi odmoran" ove godine organizovana je nagradna igra na društvenim mrežama. Ona počinje sledeće nedelje, sa ciljem unapređenja bezbednosti saobraćaja.

Foto Tanjug

Tim povodom v.d. direktora JP "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak uručio je 50 uređaja za elektronsku naplatu putarine - TAG, v.d. direktoru Agencije za bezbednost saobraćaja Branku Stamatoviću. Oni će biti poklonjeni srećnim dobitnicima, učesnicima nagradne igre.

TAG omogućava najbrži prolazak kroz naplatne stanice, bez zaustavljanja i kontakta, što značajno skraćuje vreme putovanja i predstavlja jevtiniji vid plaćanja putarine. Sa srpskim TAG-om putnici mogu da plaćaju putarinu na autoputevima u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori bez zaustavljanja.

- U cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju, smanjenja broja i posledica saobraćajnih nezgoda, Agencija za bezbednost saobraćaja, MUP - Uprava saobraćajne policije i JP "Putevi Srbije", nastavljaju zajednički nastup u realizaciji kampanje "Vozi odmoran". JP "Putevi Srbije", kao upravljač državnih puteva, putem VMS portala, odnosno izmenljive saobraćajne signalizacije na autoputu, obaveštava učesnike u saobraćaju o sloganu i poruci kampanje - "Vozi odmoran! Napravi pauzu na svaka dva sata", na srpskom i engleskom jeziku. Pratite profile JP "Putevi Srbije" i ABS, pratite naše objave, učestvujte u nagradnoj igri, osvojite TAG i putujte brzo i bez zaustavljanja štedeći vaše vreme - poručuju iz Agencije za bezbednost saobraćaja.

Pogledajte više