JOŠ NISTE ODLUČILI GDE ĆETE NA LETOVANJE? Kontiki vas vodi u Tunis po neverovatno niskim cenama

Promo

11. 06. 2024. u 13:00

LETOVANjE u Tunisu pruža idealnu kombinaciju prelepih plaža, kulturnih iskustava, sigurnosti i pristupačnosti, što ga čini savršenim izborom za porodični odmor. Sa raznovrsnim opcijama smeštaja, aktivnostima za decu i povoljnim cenama, Tunis nudi nezaboravno iskustvo za celu porodicu.

Foto: Promo

Putovanje sa agencijom Kontiki može učiniti Tunis povoljnom destinacijom zbog njihovih porodičnih paket aranžmana, popusta, širokog izbora smeštaja i organizovanih izleta. U ponudi se nalazi više od 50 hotela s 3, 4 i 5 zvezdica koji nude uslugu polupansiona ili sve uključeno, što znači da imate širok izbor za udoban boravak. Takođe, nude i različite opcije za trajanje odmora - 7, 10, 11 ili 14 punih dana na destinaciji, što vam omogućava da prilagodite putovanje prema svojim željama.

Foto: Promo

Jedan od benefita, ukoliko preko agencije KonTiki uplatite svoje putovanje za Tunis, jeste i da dete do 12 godina neće plaćati avio kartu ako putuje sa dve odrasle osobe. Ovaj benefit će mnoge porodice obradovati jer omogućava uštedu novca prilikom putovanja.

KonTiki je objavio veliku porodičnu akciju za polazak 14. juna na 7 ili 14 punih dana na destinaciji koja će zadovoljiti sve članove vaše porodice. Hoteli koji su se izdvojili kao omiljeni među putnicima su sledeći:

  1. Club Tropicana 3* - Idealno mesto za porodični odmor uz bazene, animaciju za decu i udobne smeštajne jedinice. U ovom hotelu dve odrasle osobe i dete do 12 godina mogu boraviti po ceni od 1405 evra, 7 dana na bazi usluge sve uključeno.
  2. Club Novostar Sol Azur 4* - Luksuzni smeštaj uz peščanu plažu, bogate sportske aktivnosti i vrhunsku uslugu za celu porodicu. Putnici koji se budu opredelile za ovaj hotel, za svoje letovanje treba da izdvoje 1439 evra za dve odrasle osobe i dete do 12 godina.

    Foto: Promo

  3. Mahdia Beach 4* - Očaravajući ambijent uz kristalno čisto more, izvrsnu kuhinju i brojne zabavne sadržaje za sve uzraste. Cena po osobi je 535 evra na bazi usluge sve uključeno.
  4. Sousse Pearl Marriott 5* - Elegantna kombinacija tradicionalnog i modernog, uz prefinjenu kuhinju, privatnu plažu i besprekornu uslugu, po ceni od 684 evra po osobi. 

    Foto: Promo

     

 

Tunis nudi i brojne izlete koje možete uključiti u svoj porodični odmor, kao što su obilasci istorijskih lokaliteta poput Kartage i El Jema, uživanje u kulturi i tradiciji na medinskim pijacama, kao i avanturističke aktivnosti poput vožnje džipovima po pustinji ili istraživanje podvodnog sveta uz ronilačke ture. Ovi izleti dodatno obogaćuju vaše putovanje i pružaju nezaboravna iskustva za celu porodicu.

Tunis je odlična destinacija zbog bogate istorije i kulture, prelepih plaža duž Sredozemnog mora, ukusne tunižanske hrane, pejzaža pustinje i oaza, povoljnih cena i opšteg osećaja sigurnosti za turiste.

Sve potrebne informacije o putovanjima u Tunis i drugim destinacijama možete pogledati na sajtu www.kontiki.rs ili putem telefona na broj 011/20-98-000. Posetom neke od Kontiki poslovnica u Beogradu ili Novom Sadu možete saznati više o čarima Tunisa i napraviti svoju rezervaciju.

Pogledajte više