Cubes School preporuka - šta sve možeš da radiš u junu u Beogradu

Promo

10. 06. 2024. u 17:15

JUN, mesec kada sunce sija jače i život postaje šareniji, a mi počinjemo da sanjamo o beskrajnim mogućnostima koje leto donosi.

Foto: istockphoto

Dani su duži, temperature rastu, kao i naša energija i želja za avanturom i akcijom. Vreme je savršeno za istraživanje svega što Beograd i njegova okolina mogu da ponude. Bez obzira na vaše interesovanje, sigurno ćete pronaći nešto što će vas oduševiti i ispuniti energijom. U nastavku nekoliko predloga šta možete da radite ovog juna. 

Možete da posetite neki muzički festival 

Ovog juna uživajte u zvucima omiljenih bendova na Belgrade Beer Festu, doživite neverovatnu atmosferu na Arsenal Festu u Kragujevcu. Ljubitelji  ili se prepustite čarima Zvuka trube sa Timoka. Belgrade Music Week takođe obećava sjajne nastupe i nezaboravan provod.

 

Foto: istockphoto

 

 

Možete da provedete vreme u prirodi

Za one koji vole prirodu, Beograd nudi mnoštvo opcija. Ada Ciganlija je idealna za biciklizam, piknike i šetnje, dok Košutnjak nudi osvežavajuće šumske staze. Obale reka, savršene su za relaksaciju pored vode, a Avala i Kosmaj su odlične destinacije za planinarenje i uživanje u predivnim pogledima. Ne zaboravite ni Bojčinsku šumu koja pruža miran beg od gradske vreve.

A, ako uz prirodu volite i vino, pridružite se Fruškogorskoj vinskoj šetnji, gde možete degustirati odlična vina i uživati u prelepom pejzažu Fruške gore.

Možete uživati u dobroj hrani

Za one koji ne mogu da odole dobroj hrani, jun donosi mnoštvo gastronomskih manifestacija. Uživajte u tradicionalnim specijalitetima na manifestaciji Prosto ko Pasulj 8. juna, posetite Gastro Fest u Beogradu, ili se zaputite na Gibanicijadu u Pećincima, gde ćete moći da probate najbolje gibanice iz cele Srbije.

Ali, ako ste osoba koja voli izazove i ekstremne sportove, i tražite nešto gde možete uložiti svu svoju energiju, suze i znoj, imamo nešto posebno za vas!

@cubesschool Ako voliš izazove, ovaj je za tebe! 🚀 Postani programer uz sjajan popust do kraja juna: 1 - 10.jun - do 40% popusta na PHP i Java programiranje 11 - 20. jun - do 40% popusta na Frontend & WordPress i JavaScript & React.js 21 - 30.jun - do 40% popusta na Android programiranje i Software QA Prijavi se danas! #programiranje #programiranjezapocetnike #srbija #fyp #fypage ♬ original sound - Cubes School

PREDSTAVLjAMO:  Cubes School  junski izazov - POSTANI PROGRAMER

Ovog juna, Cubes School  vam nudi jedinstvenu priliku da se okušate u svetu programiranja. Ako ste spremni za intelektualni izazov i želite da savladate veštine koje su trenutno među najtraženijima na tržištu rada, naš junski izazov  je pravi izbor za vas.

Kao deo naše specijalne ponude, nudimo 40% popusta na online kurseve i to od: 

1 - 10. juna -  PHP Laravel  i Java Spring  
11 - 20. juna - Frontend & WordPress i JavaScript & React.js
21 - 30. juna - Android programiranje i Software QA

Takođe, iskoristite tokom juna 30% popusta na kurseve u učionici  koji počinju u oktobru, u Beogradu. 

Iskoristite jun na najbolji mogući način – investirajte u svoje obrazovanje i karijeru. Prijavite se na Cubes School junski izazov i postanite programer!

Više informacija o kursevima i prijavi možete pronaći na cubes.edu.rs. 

Pogledajte više