HUAWEI SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Sve Google aplikacije dostupne preko AppGallery

Promo

05. 06. 2024. u 16:00

UKOLIKO ste prestali da koristite Huawei telefon zbog nemogućnosti da skinete Google aplikacije na svom telefonu, za vas imamo sjajne vesti!

FOTO: Promo

Od sada će pored odlične kamere, velike memorije i laganog dizajna, korisnici najnovije serije Huawei pametnih telefona imati mogućnost da na veoma jednostavan način preuzimaju apsolutno sve aplikacije sa AppGallery prodavnice na svoj uređaj, zahvaljujući inovativnom rešenju treće strane.

AppGallery je zvanična platforma za distribuciju aplikacija na Huawei uređajima. Pošto spada u top tri aplikacije na globalnom tržištu, AppGallery nudi ogromnu ponudu aplikacija u više od 170 zemalja i regiona, za preko 580 miliona aktivnih korisnika na mesečnom nivou.

Veoma jednostavan pristup omogućen je ka svim popularnim aplikacijama poput aplikacija Google, Gmail, Google Mapѕ, Google Tranѕlate, Google Dosѕ, Google Newѕ, Google Ѕheetѕ, Google Earth, Google Photoѕ, Google Drіve, Dropbox. Korisnici će sada lako skidati i koristiti poznate aplikacije kao što su YouTube, Instagram, TikTok, Facebook, Whatsapp, Viber, Airbnb, Canva, CapCut, Duolingo, HBO Max, kao i aplikacije svojih omiljenih medija gde će moći da prate sva aktuelna dešavanja. AppGallery istovremeno nudi i globalno popularne aplikacije, ali uz saradnju sa programerima širom sveta donosi i brojne lokalne aplikacije, kao što su aplikacije različitih prodavnica, banaka ili aplikacija za gradski prevoz.

Sve ove aplikacije, kao i mnoge druge dostupne su kroz samo dva klika, direktno sa AppGallery.

FOTO: Promo

 

Kako radi AppGallery u praksi?

Među prednostima Huawei-a Nova 12 serije, kao i novijih telefona iz Pura 70 serije, nalazi se pojednostavljeno korišćenje AppGallery prodavnice, pa ćete aplikacije na svoj uređaj preuzeti vrlo brzo i bez ikakvih komplikacija.

Kada se odlučite za neku Google aplikaciju, preuzimanje iste će se započeti poop up-om na ekranu koji se mora potvrditi kako bi se osposobili plug in dodaci. Korišćenje dodataka neće uticati na rad aplikacija i veću potrošnju baterije, uzevši u ozbir da zauzimaju minimalan kapacitet. Kada se potvrdi njihova upotreba, aplikacije se mogu nesmetano koristiti.

Sledeći korak podrazumeva prihvatanje opcije „Install“, posle čega će se preuzeti neophodni dodaci.

U slučaju da se jave problemi prilikom korišćenja aplikacije, poteškoće ćete rešiti tako što ćete na svom Huawei uređaju selektovati sekciju „Apps“, te u prazno polje ukucati „microg“ i pronaći „microg Service“, posle čega ćete izabrati sekciju Location“ i potvrditi opciju „All the time“.

FOTO: Promo

Huawei Pura 70 serija – Avangarda sa težnjom ka autentičnosti

Huawei je nedavno predstavio nove vrhunske uređaje u sklopu Huawei Pura 70 serije telefona kojim najavljuje veliki povratak na evropski tržište. U pitanju su pametni telefoni Huawei Pura 70, Huawei Pura 70 Pro i Huawei Pura 70 Ultra koji svojim prelepim, laganim dizajnom ostavljaju bez daha. Pametni telefoni iz ove serije imaju jedinstven izgled i fizički ne podsećaju ni na jedan uređaj koji smo do sada videli. Sa prednje strane nalazi se ekran zakrivljenih ivica, što telefonu daje posebnu lepotu i atraktivnost, a ovakvo rešenje bez oštrih ivica omogućava korisniku i lakše korišćenje samog uređaja.

Zadnja strana mobilnih telefona iz serije Huawei Pura 70 donosi pravo iznenađenje, posebno kada se radi o delu rezervisanom za kamere. Ispupčeni objektivi i avangardni dizajn simbola predstavljaju pravo malo remek-delo koje menja trendove i redefiniše estetiku na revolucionaran način.

Poznato je da Huawei ne pravi kompromis između vrhunske estetike i odlične izdržljivosti, tako da nova serija pametnih telefona dolazi opremljena zaštitnim Kunlun staklima, koji povećavaju otpornost na pad za 100%, pretvarajući tako sigurne nezgode u bezbedne.

Telefoni iz ove serije imaju bateriju kapaciteta od 4815 mAh do 5.200 mAh, u zavisnosti od modela, koja omogućava da se uređaj koristi satima, a i podržana je žičanim Huawei SuperCharge punjačem. Dual SuperCharge učiniće da se telefon napuni za svega nekoliko minuta. Pored toga, postoji mogućnost da svoje druge uređaje napajaš u kratkom roku, pomoću kabla ili čak bežično.

FOTO: Promo

Huawei već godinama unazad važi za lidera u telefonskoj industriji kada je u pitanju kamera, a novom serijom Huawei Pura 70 ovaj gigant je samo potvrdio svoje mesto u svetskom vrhu. Kvalitet slike i videa je izvanredan, a raznoobrazni režimi i funkcije omogućavaju korisnicima da izražavaju svoju kreativnost na razne načine.

Kada se uzme u obzir estetski dizajn, odlična kamera, velika memorija, kapacitet baterije i dostupnost velikog broja aplikacija preko AppGallery, sa sigurnošću se može reći da je lansiranjem ove serije Huawei potvrdio lidersku poziciju na tržištu potrošačke elektronike i ostao posvećen kontinuiranim inovacijama i otvaranju vrata digitalnog sveta svakom pojedincu, porodici i organizaciji.

Kao što je to obično slučaj sa Huawei pametnim telefonima, novi pametni uređaji iz Huawei Pura 70 serije stižu sa čitavim spektrom funkcionalnih aplikacija. Kao treća po veličini prodavnica aplikacija na globalnom nivou, AppGallery stekla je reputaciju skladišta hiljada aplikacija, i Huawei korisnici znaju da je među njima mnogo svetski vodećih naslova. Na AppGallery korisnici Huawei pametnih telefona mogu pronaći 18 visokokvalitetnih i bogatih kategorija, koje pokrivaju vodeće svetske i lokalne aplikacije, uključujući navigaciju i transport, vesti, društvene mreže, finansije, zabavu i druge. AppGallery je dostupna u više od 170 zemalja i regija sa preko 580 miliona aktivnih korisnika mesečno na globalnom nivou i 6 miliona registrovanih programera.

FOTO: Promo

Aplikacije poput Google Chrome, Gmail, YouTube, Google Maps, Google Mets, Google docs su dostupne na AppGallery i na svim uređajima najnovije Huawei Pura 70 serije na samo jedan klik.

Huawei Pura 70 serija telefona je još jedan uspešan korak za Huawei. Sa svojim vrhunskim dizajnom, performansama, kamerom i ekranom, ovi telefoni su najnovije umetničko delo kompanije koje će sigurno oboriti mnoge sa nogu. Ako ste u potrazi za smartfonom koji nudi izvanredno korisničko iskustvo i ne kompromituje kvalitet, Huawei Pura 70 serija je sigurno vredna razmatranja.

Pogledajte više