Nova meme kriptovaluta Sealana se približava za 1,5 miliona dolara u ICO-u dok trgovci kažu da bi to moglo 100x

Promo

28. 05. 2024. u 08:58

NOVA Solana meme kriptovaluta Sealana se približava prekretnici od 1,5 miliona dolara u svojoj tekućoj pretprodaji, što šalje snažan signal da je ovo meme kriptovaluta za praćenje.

Foto: Promo

Sealanin $SEAL token ima potencijal da bude sledeća eksplozivna Solana meme kriptovaluta. Trgovci se pitaju o tome da li bi mogao da pumpa dovoljno snažno da isporuči 100x prinosa – prekretnicu koju je postiglo nekoliko nedavnih Solana meme kriptovaluta poput $WIF i $BONK,, ali koja i dalje ostaje nedostižan cilj za mnoge tokene.

Posetite Sealana

Sealana rezonira sa degenima, stvarajući viralni potencijal

Sealana je odmah privukla pažnju trgovaca kriptovalutama svojom maskotom, bucmastim tuljanom koji svoje dane provodi pecajući sledeću meme kriptovalutu u 'Solaninom moru'.

Čini se da je Sealana pogodna i mogla bi postići viralnost dok se meme filtrira kroz trgovačka mesta poputReddita, X, Discorda i i Telegrama.

Osim toga, $SEALtrenutno igra na još jednoj vrućoj temi u Solani: životinjskim meme-ovima. Meme-ovi kao što su Solana, Slothana  i Smog pokazali su se neverovatno dobro, a Sealana je spremna da izazove uzbuđenje lansiranjem tokena na temu tuljana.

 

Foto: Promo

 

 

Trgovci su raspoloženi na Sealani, ukazuju na 100x prinos

Još jedan pozitivan znak za Sealanu je da je nekoliko istaknutih kripto trgovaca i analitičara procenilo eksplozivni potencijal tokena.

Jacob 'Crypto' Bury, YouTube influencer sa više od 38.000 pretplatnika, istakao je Sealanu kao jednu od potencijalnih sledećih 100x meme kriptovaluta, što ukazuje na značajno poverenje investitora u budućnost tokena.

Ovi influenseri imaju jaku reputaciju u pronalaženju usijanih meme kriptovaluta pre nego što postanu velike. Na primer, Bury  je svojim pretplatnicima rekao za meme kriptovalute kao što su Tamadoge i Slothana prije nego što su ove kriptovalute poletele naviše pri lansiranju. 

Jedinstvena pretprodajna ponuda nema faze, može se završiti bilo kada

Sealana  pretprodaja prati novi format – popularan nedavnim lansiranjem Solana meme kriptovalute koja ne uključuje nivoe cena i unapred postavljena ograničenja. Svi investitori u pretprodaji mogu kupiti token $SEAL po fiksnoj ceni od $0,022.

Sealana pretprodajna stranica olakšava kupovinu $SEAL-a zamenom $SOL, $ETH, $USDT, $USDC ili $BNB. Alternativno, trgovci mogu poslati $SOL direktno na adresu Sealaninog novčanika i oni će dobiti ispuštene $SEAL tokene pre lansiranja meme kriptovalute.

Uzbudljiva stvar u vezi s ovim formatom za pretprodaju je da je, bez navedenih ograničenja, nemoguće znati kada će se Sealana pretprodaja završiti. Tim koji stoji iza $SEAL-a mogao je prekinuti pretprodaju i lansirati token na berzi u bilo koje vreme. Vjerovatno će udariti kada tržište meme kriptovaluta bude vruće, povećavajući cenu $SEAL-a.

To također znači da trgovci koji žele ući u Sealanin  potencijalni porast od 100x jedva čekaju da se pridruže pretprodaji. Ne zna se kada će se završiti, tako da je jedini način da budete sigurni da trgovci neće propustiti to da kupe $SEALšto pre.


Posetite Sealana

Pogledajte više