OSTANITE U DOMOVIMA, NE DOZVOLITE ULAZAK NEPOZNATIMA: Apel policije meštanima sela Tomaševa i Bijelog Polja

M. SEKULOVIĆ 26. 10. 2024. u 17:40

UPRAVA policije potražuje Aliju Balijagića koji se može dovesti u vezu sa izvršenjem dvostrukog ubistva sinoć u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa u Bijelom Polju, saopšteno je iz crnogorske policije.

Foto: Uprava policije

- Uprava policije objavljuje fotografiju lica koje se potražuje, te obaveštava i apeluje na javnost, da ukoliko ga  odmah prijave, odnosno saopšte policiji pozivom na broj dežurne službe Odeljenja bezbednosti Bijelo Polje 067/184-844 ili na besplatni broj 122, najbližoj policijskoj stanici ili na drugi način - kažu iz policije.

-Još jednom apelujemo na građane Bijelog Polja, naročito meštane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatima, dok policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju stavljanja bezbednosne situacije pod kontrolu i lišenja slobode izvršioca - saopštila je Uprava policije Crne Gore, posle zločina u Sokolcu, gde je poznati razbojnik Alika Bslijagić, hivima kroz prozor ubio u njihovoj kući brata i sestru Jovana i Milenku Madžgalj.

PODIGNUT HELIHOPTER I DRONOVI, STIGAO MINISTAR

.U potragumza Balijagićem uključeni su i policijski psi teagači, podignuti su dronovi, a teren nadlećemi helihopter Aviohelihopterske jedinice MUP.

U Sokolac je stigao i ministar oolicije Danilo Šaranović.

U njihovoj kući Madžgalj je nekoliko sati pre zločina bio dočekan domaćinski i zadržan na ručku...

Na području Tomaševa i desetak kilometara odatle, prema Bijelom Polju, sve do Slijepač mosta, prisutne su jake snage bezbednosti, a stigla je i Protivteroristička jedinica MUP Crne Gore, koji tragaju za svirepim ubicom.

Uprava za gazdovanje šumama i lovištima uputila je molbu svim lovcima i lovačkim udruženjima da sutrašnji lovni dan budu maksimalno posvećeni i da pomognu Upravi policije i prijave im svaku potencijalnu sumnju ili trag koji bi mogli dovesti do hvatanja počinioca krivičnog dela u Vranješkoj dolini i njegovom procesuiranja istog.

Kako su kazali, imajući u vidu njihovo odlično poznavanje terena i prostora gdje bi se neko mogao sakriti na terenu, apeluju na lovačka udruženja da pruže maksimalnu podršku u pronalaženju odbeglog počinioca krivičnog dela, ukoliko do sutra ne bude pronađen.


 

Pogledajte više