UHAPŠEN VIŠESTRUKI POVRATNIK: Državljanin Srbije silovao devojku u Budvi

B. DABIĆ 26. 09. 2024. u 10:17

ZBOG sumnje da je silovao ženu u Budvi, budvanska policija uhapsila je Pantu Pantelića (47), državljanina Republike Srbije.

Foto: B.D.

 Iz crnogorske Uprave policije, naveli su da je Pantelić  u Srbiji višestruki povratnik u vršenju krivičnog dela silovanje.

Iz Uprave policije je potvrđeno da je uhapšen osumnjičeni za silovanje devojke u Budvi.

Ona  je u utorak ujutro prijavila budvanskoj policiji da je silovana od strane njoj nepoznatog lica, na jednoj plaži u tom gradu, kojom prilikom je zadobila i povrede.

Za mladu ženu trčanje pored mora u Budvi, u utorak ujutro pretvoreno je u životni košmar i doživotnu  trauma. Nepoznati muškarac je oborio na zemlju. Devojka je pokušavala da ga odgurne, da se otrgne, ali nije uspela. Silovana je na plaži.

"Službenici Regionalnog centra „Jug“, Odeljenja bezbednosti Budva su, nakon niza preduzetih radnji iz svoje nadležnosti, sinoć locirali i lišili slobode lice osumnjičeno za silovanje u tom gradu. Napominjemo ovo krivično delo na teret se stavlja P.P. (47) iz Republike Srbije i on je večeras lociran i lišen slobode", naveli su iz policije. 

Proverama je utvrđeno i da je ovo lice višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela protiv polnih sloboda.

P.P. će, dodaju, uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost u zakonskom roku.

Pogledajte više