POJAČANE BEZBEDONOSNE MERE BA AERODROMU TIVAT: Tokom letnje sezone o bezbednosti brinu i specijalci

M. SEKULOVIĆ 10. 07. 2024. u 12:44

U CILjU veće bezbednosti putnika tokom letnje turističke sezone, Uprava policije preduzela je niz mera kako bi obezbedila sigurno okruženje na Aerodromu Tivat.

Foto: Jutjub/Radio Televizija Herceg Novi

Shodno tome, na Aerodromu Tivat angažovani su službenici Sektora policije posebne namene – Protivterorističke i Posebne jedinice policije koje su posebno obučene za brzi odgovor na različite vidove pretnji po bezbednost.
 
Ove jedinice pružaju dodatni vid zaštite sigurnosti putnika na aerodromima. Njihova prisutnost i spremnost omogućavaju efikasno reagovanje na sve potencijalne situacije koje bi mogle ugroziti bezbednost putnika, saopšteno je uz Uprave policije Crne Gore.
 
Jako kažu iz policije, tokom perioda povećanog broja letova i putnika iz Izraela, pripadnici Sektora policije posebne namene biće raspoređeni na ključnim pozicijama Aerodroma u cilju osiguravanja mirnog i bezbednog protoka saobraćaja.
 
-Uprava policije će nastaviti da preduzima sve neophodne korake kako bi obezbjedila maksimalan nivo bezbjednosti za sve putnike i posetioce Aerodroma Tivat, poručili su iz crnogorske policije.
 
Pogledajte više