OGLASIO SE LIDER POKRETA EVROPA SAD: Spajić nastavlja sa optužbama i najavljuje izvinjenje

Marija Stevanović 18. 02. 2023. u 22:30

OZVANIČENA je saradnja lidera jedinstvenog DPS-a protiv svih slobodnih građana Crne Gore, izjavio je lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić nakon što Državna izborna komisija nije utvrdila njegovu kandidaturu za predsednika.

Milojko Spajić, Foto gov-me

- Kao što smo ukazivali prethodnih dana, ozvaničena je saradnja lidera jedinstvenog DPS-a protiv svih slobodnih građana - ako ne možete pobiditi, diskvalifikujte, napisao je Spajić na svom Tviter nalogu.

- Imaćemo obraćanje građanima - jedinima kojima dugujem izvinjenje i odgovor na sva pitanja - sutra u 14 sati na presu, napisao je Spajić, koji je očigledno poslušao savet svog stranakogkolege Jakova Milatovića, koji mu je udario ''packe'' povodom niza njegovim tvrdnje koje su se pokazaleneistinitima.

- Ni lider Pokreta Milojko Spajić ni Evropa sad kao partija nisu pokazali potrebnu dozu odgovornosti. Mislim da je cela situacija ispala puno gora nego što možda i jeste. Nažalost, ni gospodin Spajić ni mi kao partija nismo pokazali potrebnu dozu odgovornosti da adekvatno upravljamo situacijom. Relativizovati sve ovo je pogrešno ponašanje, koje nije u skladu sa vrednostima koje promovišemo. Jedino ispravno je izvinjenje građanima od kojih neki, s pravom, smatraju da su obmanuti, napisao je Milatović na Tviteru, koji i dalje smatra da je ''Pokret Evropa sad, kao i  Spajić, uz sve naše mane, ali i vrline, najbolja ponuda na političkoj sceni''. 

Pogledajte više