JESENJE UREĐENJE ZABRANA: Obnovljen mobilijar u poznatom obrenovačkom izletištu

B.B.

26. 10. 2024. u 17:22

MIHOLjSKU jesen radnici obrenovačkog "Zelelnila" iskoristili su za obnovu mobilijara i uređenju prostora za uživanje u prirodi.

Foto: Opština Obrenovac

- Lepe jesenje dane koristimo kako bismo obnovili mobilijar koji je oštećen tokom protekle letnje sezone - rekao je Miloš Stanojević, predsednik opštine Obrenovac obilazeći šumu. - Jako je važno da trim staza kojom trči veliki broj naših sugrađana i rekreativaca bude uredna i bezbedna za sve korisnike.

Mobilijar duž cele trim staze u Zabranu je obnovljen.Javno preduzeće za zaštitu životne sredine, u saradnji sa Sekretarijatom za zaštitu životne sredine grada Beograda uredili su prostor u Avantura parku, kako bi bio bezbedan za odmor i zabavu.

- U Avantura parku su isečena nebezbedna stabla, sa kojih usled jačeg vetra zbog dotrajalosti stabala, mogu pasti grane i povediti nekog od posetilaca - naveo je Stanojević. - U narednom periodu će biti izrađen plan uređenja izletničke šume Zabran, kako bi ovaj prostor bio još posećeniji, ali i kako bi se unapredila bezbednost posetilaca.

Pogledajte više