ASFALT DO TRI USTANOVE: Opština Zvezdara brzo reagovala na zahtev građana

B.B.

22. 10. 2024. u 17:36

EKIPE JKP "Beograd put" i JP "Putevi Beograd", rade na asfaltiranju prilaznog puta i dvorišta koje koriste tri ustanove koje su na istoj adresi u Krfskoj ulici: Svratište za decu ulice, Gradski Centar za socijalni rad – Odeljenje Zvezdara i Udruženje MNRO Zvezdara.

Foto: Opština Zvezdara

Putare je obišao i predsednik  opštine Zvezdara Mihailo Dosković i član opštinskog veća Milan Radičević. Dosković se zahvalio komunlanim preduzećima koja su se angažovala  da radovi budu izvedeni u kratkom vremenskom roku.

- Na molbu koordinatorke Svratišta za decu ulice Nede Marjanović, opština Zvezdara je brzo reagovala nakon čega su počeli radovi na asfalturanju prilaznog puta i uređenju dvorišta - rekao je Dosković. - Pored asfaltiranja prilaznog puta urađeni su slivnici za odvođenje atmosferskih padavina i uređeno je dvorište. Na taj način su stvoreni povoljniji uslovi za korisnike ustanove koja zbrinjava najmlađe Beograđane koji su u stanju socijalne potrebe, kao i za korisnike usluga Gradskog Centra za socijalni rad – Odeljenja Zvezdara i Udruženja MNRO Zvezdara.

On je istakao da je prioritet  opštine Zvezdara briga o najmlađim,  posebno sa fokusom na decu koja su u stanju socijalne potrebe.

Pogledajte više