NAGRADE NAJBOLJIM STUDENTIMA: Opština Lazarevac dodelila ugovore najuspešnijim akademcima

S.V. 30. 09. 2024. u 18:38

NAJBOLjI studenti iz Lazarevca dobili su novčane nagrade a ugovore im je dodelio danpredsednik Skupštine ove opštine Bojan Sinđelić.

GO LAZAREVAC

Ukupno je dodeljeno 70 ugovora o novčanim nagradama i to u dve kategorije. Studenti sa prosekom studiranja 8,5, njih 53, dobilo je novčane nagrade u iznosu od 57.000 dinara, dok je 17 studenata sa prosekom studiranja iznad 9,5 dobilo novčani iznos od 67.000 dinara.

Studente je pozdravio predsednik Skupštine Bojan Sinđelić, koji je ovom prilikom rekao da ova nagrada nije samo finansijska podrška, već i znak priznanja opštine za zalaganje studenata.

- Vaša posvećenost obrazovanju ne samo da donosi uspehe vama lično, već i celom društvu. Mnogi od vas će sutra postati lekari, inženjeri, umetnici, i siguran sam da ćete obavljati svoje poslove savesno i časno. Gradska opština Lazarevac ostaje posvećena vašem razvoju i napretku. Budite uvereni da ćemo i u budućnosti pružati podršku svim mladim talentima koji predstavljaju našu zajednicu, ali se isto tako nadam da će neki od vas kada završe fakultet, odlučiti da ostanu u našem gradu i pomognu razvoju opštine. Hvala vam na trudu, na vašoj želji za napredovanjem i na tome što ste dobri studenti. Ova nagrada je samo mali znak pažnje, ali i podsticaj da nastavite da radite na sebi -  poručio je predsednik skupštine Bojan Sinđelić i poželeo im mnogo uspeha u budućnosti.

Pogledajte više