BESPLATNO NA S.A.R.S. I NEVERNE BEBE: U sredu počinje "Zemun fest" i trajaće do nedelje

S.V. 19. 08. 2024. u 21:00

PETODNEVNA manifestacija "Zemun fest" počinje u sredu i trajaće do nedelje, a Opština je pripremila bogat besplatan program za građane svih uzrasta. Svečano otvaranje je sutra na Velikom trgu od 20 časova, kada će publiku pozdraviti pesnik Marko Milošević.

V.Ć.

Posetioci će od 21 čas imati priliku da pogledaju domaći film "Za danas toliko", u društvu filmske ekipe i reditelja Marka Đorđevića. Film je zabeležio veliku bioskopsku gledanost i postao jedan od najzapaženijih domaćih ostvarenja.
Muzički deo festivala na Zemunskom keju, počinje u četvrtak koncertom grupe "S. A. R. S". Kultni sastav "Nervozni poštar" nastupa u petak, bend "Ničim izazvan" biće na otvorenoj sceni kraj Dunava u subotu, a festival u nedelju zatvaraju "Neverne bebe".
Osim bioskopskih projekcija, ljubitelji filmske umetnosti na Magistratskom trgu moći će da pogledaju i selekciju najboljih studentskih filmova u okviru takmičarskog programa.
Festivalski program prati i postavka "Strit marketa" sa više od stotinu izlagača. U ovoj zoni posetioci festivala moći će da uživaju u novim mirisima i ukusima, jedinstvenoj ponudi hrane i pića, ali i da se upoznaju sa stvaralaštvom mladih umetnika i zanatlija, koji učešćem na ovoj manifestaciji dobijaju šansu da bolje predstave i plasiraju svoje proizvode.
Posebna zona namenjena je najmlađima, gde ih uz igru i druženje očekuje mnoštvo kreativnih aktivnosti.

Pogledajte više