PLES ANI U ČAST: Oko 100 mladih igrača raznih uzrasta sinoć igralo u znak sećanja na stradalu drugaricu

A. Z. K.

04. 06. 2024. u 08:20

U TEATRU "Vuk" sinoć je organizovan plesni godišnji koncert pod nazivom "Za Anu", u čast Ane Božović, koja je prošle godine nastradala u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Foto: N.Skenderija

Godišnji koncerti organizuju se svake godine, ali ovog puta njeni prijatelji i drugari iz plesne škole odlučili su da koncert posvete svojoj drugarici.

Ulaz za sve posetioce je bio besplatan, a oni koji su želeli mogli su da doniraju novac. Sala teatra "Vuk" bila je mala da primi sve one koji su juče želeli da prisustvuju ovoj plesnoj priredbi. Mlade plesače i Anine drugare došli su da podrže roditelji Ane Božović, Eme Kobiljski i Andrije Čikića. Deca iz plesne škole, kojih je bilo oko 100, uspela su da razgale sve koji su došli. Kako su rekli pred početak priredbe, ovo je njihov način da Ani pošalju ljubav. Opisali su je kao veselu devojčicu koja je volela ples, uvek je smišljala nove korake. Istraživala je šta bi to novo mogla da uvede u svoje koreografije i kako da ih unapredi i poboljša.

- Ovaj završni koncert naše plesne škole posvećen je prijateljstvu i ljubavi. Voleli bismo da ljudi osete bar deo emocija koje ova deca svakodnevno ulažu i dele na probama i nastupima - rekli su organizatori.

Osim Aninih drugara, kojih je bilo oko 100 raznih uzrasta, svoje mlade kolege odlučili su da podrže i iskusni plesači. Tako su sinoć nastupile plesne trupe 2hot4stage, "Izraz", Guayando,"Elite Society.

Pogledajte više