NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

TRADICIONALNA GOLEADA: Dortmund koristi odsustvo najboljeg igrača ''švaba''

V.M.

11. 11. 2023. u 11:00

U 11. kolu nemačke Bundeslige gledaćemo duel između Štutgarta i Borusije iz Dortmunda. Meč se igra na ''MHP areni'' sa početkom u 15:30.

ТРАДИЦИОНАЛНА ГОЛЕАДА: Дортмунд користи одсуство најбољег играча шваба

Foto: Profimedia

Domaćin je sjajno otvorio sezonu, bio jedno od najprijatnijih iznenađenja Bundeslige, ali je opao u formi nakon povrede najboljeg igrača Serhua Žirasija. 

Štutgart je prvo izgubio od Hofenhajma (2:3), a zatim i od novajlije Hajdenhajma (0:2). 

I pored tih neuspeha, ''švabe'' se drže u vrhu tabele, trenutno su treće sa 21. osvojenih bodom, ali bi u slučaju novog poraza verovatno ''skliznuli'' izvan top četiri.

Isto poena sakupio je i Dortmund koji zbog lošije gol-razlike zauzima četvrto mesto. ''Milioneri'' takođe ne blistaju i na poslednja dva prvenstvena meča su osvojili samo bod, ali preko nedelje su ostvarili veoma bitan trijumf u Ligi šampiona.

Savladali su Njukasl sa 2:0 na ''Vestfalenu'' golovima Filkriga, odnosno Branta i preuzeli su prvo mestu u ovogodišnjoj grupi smrti tako da u odličnoj atmosferi dočekuju današnji duel.

Oba tima igraju utakmice sa velikim brojem golova ove sezone, Štugartova gol-razlika je 27-13, a Borusijina 20:15.

Pogoci su redovna pojava kada igraju međusobno, na poslednjih pet susreta ovih timova viđen je 21 gol, a prošle sezone smo uz trijumf Dortmunda (5:0), videli i podelu bodova (3:3).

Odluičili smo da verujemo u tradiciju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,65)

TIP ZA HRABRIJE: 2&GG (kvota 3,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića