NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

LIGA KUP KAO MELEM NA RANU: Evertonu i Barnliju ne ide u Premijer ligi

O. M.

01. 11. 2023. u 12:03

EVERTON će dočekati Barnli u osmini finala engleskog Liga kupa. Utakmica je na programu u sredu od 20.45 na stadionu Gudison park.

ЛИГА КУП КАО МЕЛЕМ НА РАНУ: Евертону и Барнлију не иде у Премијер лиги

FOTO: AP

U osmini finala Everton je u gostima pobedio Aston Vilu sa 2:1. Slavili su u gostima i u prethodnom kolu Premijer lige kada su minimalnim rezultatom savladali Vest hem. Bila je to njihova treća prvenstvena pobeda u sezoni, a sve tri su došle u poslednjih pet kola.

Nije velika uteha za poraz u gradskom derbiju, ali je bar omogućila beg iz zone opasnosti od ispadanja pošto karamele sada imaju solidnih pet bodova više od Luton tauna.

U prethodnoj utakmici EFL kupa Barnli je savladao Salford u gostima sa 4:0. Posle tog meča, Barnli je odigrao još pet ligaških mečeva i zabeležio jednu pobedu i četiri poraza. Poslednji u nizu bio je protiv Bornmuta u gostima, a rezultat je bio 2:1 za Trešnjice. Jedini pogodak za gostujući tim postigao je Čarli Tejlor. Trenutno zauzimaju 19. poziciju u ligi sa samo četiri osvojena boda.

Menadžer Vensan Kompani napravio je značajne promene u oba Barnlijeva meča EFL kupa do sada, pa isto treba očekivati i u današnjem meču. 

Ove dve ekipe nisu se sastajale prošle sezone koju je Barnli proveo u Čempionšipu, a prethodne su oba puta slavili domaćini. Na Gudisonu je bilo 3:1 za Everton, a na Terf muru 3:2 za "klaretse".

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića