OGLASILA SE ABA LIGA: Ovo su rekli o incidentu Naneli - Lazarević

Filip Milošević

19. 05. 2024. u 14:22

Rukovodstvo regionalne ABA navelo je da će u Beograd poslati disciplinskog sudiju povodom incidenta uoči trećeg meča finala plej-ofa u kome je košarkaš Partizana Džejms Naneli udario igrača Crvene zvezde Stefana Lazarevića.

ОГЛАСИЛА СЕ АБА ЛИГА: Ово су рекли о инциденту Нанели - Лазаревић

Foto ABA liga

Crvena zvezda je saopštila da je Naneli fizički napao i udario Lazarevića pre početka današnjeg treninga u Beogradskoj areni.

Sportklub navodi da su iz kancelarije ABA lige rekli "da su upoznati sa incidentom i da su tim povodom poslali disciplinskog sudiju u Beograd, koji bi trebalo da doputuje pre početka utakmice kako bi prikupio što više informacija o događaju".

Iz ABA lige su naveli "da se ne osećaju nadležnim, jer se incident dogodio van košarkaškog terena".

Košarkaši Partizana dočekaće večeras od 20.30 časova u Areni ekipu Crvene zvezde u trećem meču finala plej-ofa ABA lige.

Crvena zvezda vodi 2:0 u finalnoj seriji, koja se igra na tri pobede.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!