"TO JE SAD U DRUGOM PLANU": Karlo Anćeloti govorio o ostanku Modrića i Krosa

Novosti online

18. 05. 2024. u 22:45

TRENER Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je danas da je pitanje novih ugovora fudbalera Luke Modrića i Tonija Krosa u drugom planu zbog predstojećeg finala Lige šampiona, a da će se o njihovoj budućnosti u klubu razgovarati posle 1. juna.

ТО ЈЕ САД  У ДРУГОМ ПЛАНУ: Карло Анћелоти говорио о останку Модрића и Кроса

FOTO: Tanjug/AP

Ančeloti je na konferenciji za novinare u Madridu upitan da li će Modrić i Kros ostati u Realu, nakon što im 30. juna isteknu ugovori.

- To je sada u drugom planu. O budućnosti ćemo govoriti nakon finala Lige šampiona - rekao je Ančeloti.

Real je već osvojio šampionsku titulu u Španiji, a do kraja sezone igraće protiv Viljareala i Betisa, kao i finale Lige šampiona protiv Borusije iz Dortmunda 1. juna u Londonu. Upitan o odnosu sa 38-godišnjim Modrićem, Anćeloti je odgovorio da "nikada sa njim nije imao problema". "Osim što je vrhunski igrač, jedan od najboljih na svetu, on je fantastična osoba. Nikada nismo imali međusobnih problema, niti ćemo ih imati. Obostrano se poštujemo", naveo je italijanski trener. Anćeloti ove sezone sprovodi klupsku politiku pomlađivanja ekipe pa je Modrića uvodio sa klupe u polovini od 43 utakmice u kojima je igrao. "Smena generacija se odvija mirno", dodao je on.

Španska "Marka" prenela je izjavu Modrićevog agenta Vlade Lemića za jedan saudijski portal da će kapiten Hrvatske "najverovatnije ostati u Realu još godinu dana".

Lis "AS" preneo je, ne navodeći izvor, da je usmeno dogovoren nastavak saradnje do 30. juna 2025. godine, a da bi Real za nekoliko dana to mogao da objavi. Modrić je 2012. godine iz Totenhema prešao u Real sa kojim je osvojio 25 trofeja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo